Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cheaty Do Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Podczas wlaczania jakiegokolwiek hacka w metin2 .. mam tu na mysli np. waithack ... zalezy mi na nim , a kiedys mi dzialal. Teraz wlaczam metka z WaitHackiem przez kamermod . I wszystko jest dobrze puki nie zacznie ladowac sie gra(ekran ladowania po wybraniu postaci). Gdy juz sie zaladuje zamiast pojawienia ekranu gry Metin2 poprostu sie wylacza , nie ma zadnego ,,Error'u" Jak to naprawic:)? Pomozcie jestem nowy na forum

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jakies 4-5 miechow temu dzialal mi////

Spatchowac metin2PL po instalacji? bo jak wchodze z dmg artenta+ metin2mod od kamera to mam blad polaczenie z serwerem i 23 serwery:>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok dzieki juz moge wejsc do metka z hackami ale nadal jest problem. Chyba mam przestarzale pliki z metka:> i jak wbijam na swoje passy to tak jakbym wbijal na nowo utworzone konto(nie ma postaci, a po wcisnieciu enter pokazuje sie wybor krolestwa)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok dzieki juz moge wejsc do metka z hackami ale nadal jest problem. Chyba mam przestarzale pliki z metka:> i jak wbijam na swoje passy to tak jakbym wbijal na nowo utworzone konto(nie ma postaci, a po wcisnieciu enter pokazuje sie wybor krolestwa)

polecam reinstall metina lub masz zepsute pliki :D

Opublikowano

Chodzi o to ze zainstalowalem metka od nowa z 2010 roku bodajze:) a wtedy bylo 23 serwery ale nie rozumiem tego ze nie widze swoich postaci;/ moze dlatego ze trzeba spatchowac lub sciagnac najnowszego?

Zainstalowalem metin 2010/03/18 NIE PATCHOWALEM ..... spatchowac ^^?

Podczas patchowania chcialbym sie zapytac czegos co tyczy sie mojej postaci;>

na 70lv skile(cienkie;P) duchowe uderzenie m6- silne m6-uderzenie miecza m6 - tapniecie 1 walniecie 13 <---- Moje skile

Bije z nich(z party +4 kd +3 do pvp woj/ninja/sura) duchowe uderzenie okolo 3k uderzenie miecza 1,5-2k tapek 1,1k walniecie 1,7-2k -----> Niemam zadnych bonow w niczym

Co zrobic zeby bic np jak niektorzy po 5-7k doradzcie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

instalacja a patchowanie to całkiem co innego bo instalka ma wcześniejsza datę. MUSISZ SPATCHOWAĆ :D

Opublikowano

Juz zainstalowalem , spatchowalem popodmienialem , zainstalowalem metin2modpl , podmienilem --->Wchodze do metka , wybieram postac , ekran ladowania, i znowu pod koniec metek sie wylacza;/

Jest moze jakis hack ktory przyda sie podczas expienia?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

OK wiec wszystko ladnie pieknie ALE gdy wlaczam(nawet juz bez tych hackow) metina przez ModPl to przy pokazywaniu ekranu gry wylacza sie:/

nawet jak wlaczam bez dmg/wait/ itp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niby przez najnowszy metin2modpl sie uruchamia ale na nim niema zadnych cheatow:( tylko tyle ze sie nie patchuje

Artent skoro juz tu jestes to cos napisz:P

PS: plusuje kazda ,,sensowna'' wypowiedz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko juz wyjasnione(wbilem 70lv i dostalem bana :( \gralem od 2 lat/

Temat mozna zamknac

Chociaz juz jest unban: P

tylko nie napisalo za co ban -,- ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png