Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko O Pocztę/Pieniądze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam pytanko do was ;)

otóż pewna osoba chce ode mnie kupić pewną rzecz i mam do was takie pytanie, nie mam konta w banku żeby zrobić przelew a chce żeby normalnie dostać pieniądze do ręki, i do was takie pytanie czy da radę żeby wysłał gościu pieniądze i te pieniądze by doszły elegancko z rąk listonosza. Czy da rade takie coś ogarnąć, thx za odpowiedzi :)

Zaufaj Dobrym Radom - Zdrada Dobrych Rani !

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem to chcesz wysłać przedmiot kupiony przez pana X ale nie masz konto w banku i boisz się o kasę ?

No to wysyłka za pobraniem ?

Opublikowano

chodzi mi o to że pan X chce ode mnie coś kupić, i ja nie mam konta w banku żeby ten koles X przelał je bez problemu, wiec do was mam pytanie, czy da rade żeby ten koleś jakoś wysłał te pieniądze i liosnosz mi je dal "bez żadnego problemu" (nie chodzi mi o pieniądze w kopercie tylko pieniądze prosto od listonosza, jak renta :P )

Zaufaj Dobrym Radom - Zdrada Dobrych Rani !

Opublikowano

Dokładnie, przesyłka pobraniowa. Tylko powiedz, że pieniążki mają przyjść do ciebie do domu :).

Tak istnieje. Poproś panią na poczcie to Ci wszystko wytłumaczy.

Nie zawszę, ale takie są u nas Panie ... Mi tak wytłumaczyła, że miałem zapłacić 40zł za to, że pieniądze dostanę do rąk. Co oczywiście było nieprawdą.

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

Łiii tam. Jak ktoś jest miły to załatwi. Jeszcze za rączke poprowadzą.

Byłem niedawno na poczcie i zauważyłem taki spory plakat z informacjami co ile kosztuje. W wymienionych tam usługach znalazłem też coś co odpowiadałoby Tobie - wysyłam, X płaci listonoszowi a ten przynosi mi kasę. Taka opcja kosztuje z tego co pamiętam około 10 zł. Teoretycznie pokryć ten koszt powinieneś Ty drogi Y.

BTW:

To jest ukryta treść, proszę

f.png