Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z bufami a mianowicie od nowej wersji niechce mi zucac bufuw .moja postac to warior/claric nie zuca ani wariora ani clarica bufuw niewiem co jest grane predzej dzialalo a teraz nie .Zrobilem juz tak ze wpisalem bufy od nowa bron tez i nic nie pomoglo .

Moze ktos wie co i jak.

przepraszam za bledy i czekam na pomoc

Juz rozwiazalem problem wystarczy bot config i tab filter z folderu gdzie jest bot i wpisac skille od nowa

Mam jeszcze jeden problem a wiec tak jak postac idzie na scripcie na koniu i go kiluje to pisze takie cos "waiting for character parsing" i stoi i stoi a zrobilem to wszystko co wyzej co wy nato

Opublikowano

mam identyczny problem jak kolega wyżej.. ;/ mam rogue/cler i dosłownie żadnego buffa mi nie chce rzucić na ibocie ;/ tak jakby bot nie czytał broni.. proszę o pomoc !

Opublikowano

Posiadam ten sam problem , moja postać to nuker s/s nie buffuje się.

"Mam jeszcze jeden problem a wiec tak jak postac idzie na scripcie na koniu i go kiluje to pisze takie cos "waiting for character parsing" i stoi" też z tym mam problem.. staje mi przed dh cave :/

Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak to naprawić ktoś coś wymyślił ?

Już się z tym uporałem :)

gaag.png
Opublikowano

chyba pozostaje nam poczekać na kolejną wersję ibota ;/ po tym update z jobem jest masa problemów ... ;/ teraz z kolei nie robi mi repota gdy wraca do miasta :((( dopiero po relogu działa i to tylko 1x..

Opublikowano

Nie chodzi o nową wersje bota tylko ver 1.1.1 ma bład . mianowicie po każdym uruchomieniu bota musicie ponownie ustawić set second weapon w inventory i znowu będzie wam rzucał buffy . a jeśli nie zmienia broni to wystarczy cleric roda wlozyc na pierwsze miejsce w inventory (lewy gorny rog) i to wszystko .

Pomoglem ? daj plusa :)

You cannot kill what you did not create...

Opublikowano

adamo69 - nie pomogłeś ale dzięki za radę. ;)

jeśli chodzi o błąd z buffami to jest on rozwiązany ;D dostałem dc, zrobiłem reset kompa i teraz wszystko śmiga jak należy ;) buffy itd ;D temat można chyba zamknąć

Opublikowano

Problem co do buffów został rozwiązany lecz pozostał drugi problem "waiting for character parsing"

proszę o pomoc ;) a z tego co wiem nie tylko ja mam ten problem , iż pytałem parę osób i mają to samo.

Opublikowano

ja mam taki problem ze moj bot nie porusza sie chociaz mam ustawione aby chodzil po spocie jak nie ma moba ;/

moze ktos juz to mial i mu dziala

Opublikowano

lol... malem ten problem, wbilem przez bota bawilem sie thiefem, nagle patrze bot mi buffuje sie sam, i wszystko porowcilo do normy :D juz bociki po spocie lataja hehe buffy i wszystko ;d

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

a mi pisze "waiting for character parsing" bot staje przed Tp do cave i koniec.

może ktoś rozwiązał tą zagadkę?

michcio314 dodałem od nowa buffy , 1st weapon , 2nd weapon wyszedłem parę razy za bramę miasta i zaczęło działać .