Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Ban Oni Są Nienormalni....

XxXCyrusXxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie życie. Rozmawiając z GM mówiłem o botach, które 24/7 w m2 biegają on twierdził o dziwo, że nie widział żadnego bota. Przeszedłem się i na każdym CH boty były. Dziwne prawda? Co do twojego bana, wyzywałeś na wołaj zapewne dostałeś na 1 tydzień, jeśli nie jesteś maniakiem to nie jest długo powinieneś wycierpieć do piątku ;p

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Denerwują już mnie wasze wypowiedzi na temat banów. Każdy z was dostał bana za nic. Ha. Dajcie spokój kogo wy chcecie oszukać. Sorry dla czego mieli by was banować bez powodu?

Jasne, że banują was przez hacki, wulgi a teraz świętych udajecie.

Dajcie spokój, resztki godności zachowajcie.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

@ MaŁy15

Ha ja dostałem słusznie bana za wyklinanie ale czy ja coś mówie że to akurat najmniejszy problem na pl-u a oni zamiast się brać za hackerów itp.itd do biąrą się za takie błahostki. Ogarnij się i przeczytaj wszystkie wypowiedzi.....

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Opublikowano

@ MaŁy15

Ha ja dostałem słusznie bana za wyklinanie ale czy ja coś mówie że to akurat najmniejszy problem na pl-u a oni zamiast się brać za hackerów itp.itd do biąrą się za takie błahostki. Ogarnij się i przeczytaj wszystkie wypowiedzi.....

Słuchaj jeżeli to są wg. Ciebie błahostki to pzdr.Masz regulamin metin2.PL wyraźnie napisane jest, że za wulgaryzmy jest ban.Ja ostatnio też dostałem ,tylko, że do wulgaryzmów doszło znieważenie.;D

A co do cheaterów, im w ogóle sie nie chce sprawdzić, czy są jakieś boty, czy ich tez nie ma.Oni to mają po prostu w dupie...Pewnie przepracowani są teraz, z tymi auto banami.;P

Pozdrawiam;)

ronaldov.png

banner.gif

Opublikowano

Ty mówisz o sobie ?W bo ja wytrzymam nawet i mięsiąc.Nie kumate dziecko. :angry:

Daj teamspeak to pokaze ci czy jestem tym dzieckiem za ktore mnie masz skurwysynu : ) Temat to 1 wielki placz bo inaczej tego nazwac nie mozna... Jestes takim no-lajfem ze 3 dni bez metina to zawalenia sie swiata...

Edit: Napisales ze wyzywales nooba? To polecam pierw spojrzec w lustro drugiego zobaczysz.

Opublikowano

@ MakYs

Nie ogarniam, przeczytaj do ku*y temat i posty nie chodzi mi że mnie zbanowali tylko zamiast się brać za hackerów itp.itd do biąrą się za takie błahostki. . Nie dociera !!!!Tak trudno to tobie zrozumieć ?

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Opublikowano

Też dostałem... robiłem te tematy z silnym na p i co ProNupPL się włamał w bazę PL i Araba... Silne P przez 3 dni a po 3 dniach na M7 z Xaarem pisałem a jeszcze na poczatku miałem na M1 ^^ a potem ban za niedozwolone oprogramowanie 68lv

Opublikowano

Ban jak ban oni sa norlamni tylko ty jestes nie normalny wyzywajac jakies noobka pokazales ze jestes osoba agresywny przez gry komputerowe ktos ci cos powie a ty zaczynasz jechac go po rodzicach itp.

iz9w29.png

Opublikowano

Mi akurat chodzi o to, że jak ktoś załapie słuszne bana pisze zaraz na forum iż dostał bana za nic i czy można coś z tym zrobić. Niestety w każdym temacie zbliżonym do tego gracze lamentują, że dostali bana. A jeśli dla pana, który mnie zacytował wulgi to błahostka niech podwójnie zastanowi się nad sobą. Po twoich postach wnioskuję, że masz problemy z emocjami. Terapia czy coś ?:D

113331483371297180698.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...