Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Renewalem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, nie moge przedłużyć broni ;/ z myst-a poleciała mi bardzo fajna broń m416 cqc epic, aktywowałem już jednego renewala i mam go w invectory (nie nie i-nbox) i kiedy klikam na tego renewala wyświetla się tylko 'none of your item can be renewed'. Nie mogę żadnej przedłużyć a tym bardziej tego fajnego m416

Opublikowano

tak to jest ta bron. A czy jak coś dostane ciekawego z srebrnej skrzynki albo z eventu (ewentualnie kupie za gp coś to będę mógł to przedłużyć? Mam za gp m60 na zombiaczki i nadal jak klikam to nie mogę to pisze 'none your items....' czyli niby bronie za gp nie mogę przedłożyć? a ma ak103 takie czarne z srebrnego boxa i tez nie mogę ;/ o co chodzi?

Opublikowano

Nie wiem jak jest z brońmi za GP, ale wiem że może bronie z NX renewalować na 100%. Po za tym szkoda renewali na bronie za GP, zostaw na jakąś dobrą broń za NX. Ciągle sa eventy więc trafisz coś ciekawego, nawet na 1 dzień ale masz szanse renewalować.

Opublikowano

renawalami da radę przedłużać tylko i wyłącznie bronie za NX .

Czyli jeżeli wylosujesz coś z MystN lub kupisz w sklepie to będziesz mógł przedłużyć .

Bronie za Gp nie są zaliczane .

Wyjaśnione .

ZAmykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...