Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustawilem dobra sciezke do bota a jak klikam run client to nic sie nei dzieje, przy zlej sciezce powinien wyskoczyc blad a tutaj nic. Jakies pomysly?

Opublikowano

Podpinam się

Tylko ja mam tak że pierwszy raz pójdzie na spota ale na spocie nie będzie używał buffów a gdy padnie albo użyje returna do miasta to już nie działa. Skilli atakujących używa

Opublikowano

C:\\Program Files\\Silkroad\\

Zmień ścieżkę na dokładniejszą.

Najlepiej jak masz skrót na pulpicie silkroada, to wciśnij PPM > właściwości i masz Element Docelowy: "twoja ścieżka".

Wtedy skopiuj ja stamtąd, lecz pamiętaj o nie kopiowaniu znaków " ".

Jak już ją skopiujesz, wklej do pliku srodir.ini i na końcu zamiast silkroad.exe wpisz sro_client.exe.

SaintCandy.png
Opublikowano

Poprostu nie // tylko / wejdź w folder silka i skopiuj ścieżkę docelową którą masz po środku u góry w oknie folderu i będzie wyglądała np. tak D:\Program Files (x86)\Silkroad

(x86) jak masz viste albo win 7 a jak xp to bez . i żadnego sro_client.exe ibot sam to znajdzie .

pomogłem ? daj plusa :)

You cannot kill what you did not create...

Opublikowano

Poprostu nie // tylko / wejdź w folder silka i skopiuj ścieżkę docelową którą masz po środku u góry w oknie folderu i będzie wyglądała np. tak D:\Program Files (x86)\Silkroad

(x86) jak masz viste albo win 7 a jak xp to bez . i żadnego sro_client.exe ibot sam to znajdzie .

Fakt // czy / jest różnica...

Ale sro_client.exe też ma znaczenie... Mi bez tego bot nie odpala...

Nie wiem, próbowałeś ściągnąć od nowa bota? Może to coś da? :/

SaintCandy.png
Opublikowano

Spróbuj bota odpalić PPM-> Uruchom jako Administrator, mi inaczej nie idzie

Gdyby fanatyzm można było zmierzyć naukowcy mogli by w to nie uwierzyć...

Opublikowano

podpinam sie taki sam mam problem w momecie kiedy bot uzyje rscrolla albo postac padnie na spocie przenosi sie do miasta i....nic w status log pisze ( start town script) i na tym sie konczy ewentualnie uzyje jeszcze rscrolla i dalej tak samo wcisniecie train script tez nic nie daje tak samo zmiana scriptu z miasta tez nie pomaga jedyna mozliwosc to relog wtedy zaczyna biegac moze to jakis bug w bocie trzeba bedzie poczekac........

Opublikowano

podpinam sie taki sam mam problem w momecie kiedy bot uzyje rscrolla albo postac padnie na spocie przenosi sie do miasta i....nic w status log pisze ( start town script) i na tym sie konczy ewentualnie uzyje jeszcze rscrolla i dalej tak samo wcisniecie train script tez nic nie daje tak samo zmiana scriptu z miasta tez nie pomaga jedyna mozliwosc to relog wtedy zaczyna biegac moze to jakis bug w bocie trzeba bedzie poczekac........

Stary, ty wogole czytałes o czym my piszemy?

@jajosz95

Fakt // czy / jest różnica...

Ale sro_client.exe też ma znaczenie... Mi bez tego bot nie odpala...

Nie wiem, próbowałeś ściągnąć od nowa bota? Może to coś da? :/

zebys wiedział że jest....

@topic masz viste tak? moze masz silka zainstlowanego nie w program files tylko gdziesz indziej? zobacz i wklej sciezke do folderu(NIE DO PLIKU), tylko do folderu z gra

u mnie tj. C:\\Program Files\\Silkroad\\ ale ja mam xp, ale wiem ze na viscie działa, i zobacz czy ten kretyn jajosz ci nie pomieszał bo widzisz róznice miedzy \ a / ? w stronach internetowych masz / ale w sciezkach jest \

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Mam viste tak. Silka mam zaisntalowanego w program files bo tylko w win 7 jest inna nazwa a mianowicie program files(x86). Robilem juz sciezke do folderu, do pliku, z \\, z \ i tak nic nie lapalo. ciekawy jestem czy wogole kots kiedys pomozemi to rozwiazac. ;p