Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja Dotycząca Miast.

Koniuh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jak wiecie dużo osób robi swoje "mini miasta" o wielkości 50x50 w których mieszkają od 2 do 5 osób.

Mój pomysł polega na tym aby to administracja przydzielała do robienia miast na przykład moderatorów albo wybrane osoby.

Miasta te nie musiałby być tak wielkie jak "główne miasto" w którym zaczynamy grę tylko byłyby to wioski wielkości połowy głównego miasta.

Żeby dostać się do takiej wioski musielibyśmy napisać "/goto nazwa miasta/wioski" lub coś w tym stylu.

Co o tym sądzicie? Moim zdaniem takie miasteczka nie są zbyt odpowiednie bo to są raczej miasta dla znajomych.

Proszę pisać co o tym sądzicie i uzasadnić to.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem nie boli.

To dużo musiałeś kasy wydać bo aż 6 milionów.

Opublikowano

a ja proponuje zbudowac wieze a jej odnogami bylyby kolejne platformy z wiszacymi miastami

graliscie w fate of resonance?

o takie cos mi chodzi

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

W najbliższym czasie na serwerze zostanie uaktywniona komenda /warp. Aby dane miasto/wioska otrzymała warpa, będzie musiała spełnić pewien warunek. Wymogiem będzie odpowiednio przygotowany punkt teleportacyjny (mniej więc taki plac jak na spawnie). Ze względów bezpieczeństwa taki obszar zostałby objęty cubem przez Geoninga (aczkolwiek ta sprawa jest jeszcze do omówienia).

Opublikowano

Buba dobrze myślicie.W takim miejscu mogliby postawić lawe albo coś.

Opublikowano

Moja koncepcja jest taka.

Zalozyciele danego miasta. oznaczyli by teren. i w tym tereni mogliby oni stawiac cuby. W innych miejscach nie mieli by mozliwosci stawiania cubow.

druga rzecz to warp do miast. fajnie jakby cos taikego bylo.

Mam duze miasto, duzo domow i budynkow.

wiekszosc co przychodzi i widzi na wlasne oczy te miasto pierwszy raz, mowi ze jest lepsze od glownego?

Ciesze sie takimi komentarzami lecz grieferzy ciagle przychodza i niszcza krzyze drabiny drzewa itd...

no to na tyle;D

pzdr

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...