Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Nagrywaniem Filmikó¶W

Savid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam problem z nagrywaniem frapsem filmików CF wykrywa mi go jako Hack macie jakies inne programy ??

Opublikowano

Dziwne, ja nagrywając frapsem nie mam żadnych problemów ;) Włączam frapsa od razu po włączeniu systemu, odpalam CF'a i nagrywam. Spróbuj włączyć frapsa przed uruchomieniem gry.

Opublikowano

Ja posiadam 2.50 FULL jeśli możesz to uploadnij mi twojego będe wdzięczny ; )

Opublikowano

ja jednak wole Frapsa Fulla ze wzgledu na dluzsze nagrywanie, a barabaszek podal triala z tego co wyczytalem. ale jesli interesuja cie tylko cut scenki po 30s to luz, osobiscie polecam takze XFire, tez dobrze nagrywa i minimalnie mniejsze lagi niz we Frapsie.

Opublikowano

Ja tam posiadam starą wersję (bodajże 2.9.4) Fraps-a i nie mam problemów. Była to i jest do tej pory wersja ani trial ani full (Free!). Nie mam problemów, lagów etc. W razie wyrażenia chęci pisz na pw to postaram ci się to gdzieś wrzucić.

9obpmnjr.png

Opublikowano

ja mam 2.9.5 i nie narzekam, ale na lagi niestety nie mam wplywu. Zkumeku, gdybys mogl to mi tez przeslij, bylbym wdzieczny.

Opublikowano

xtrap to zwykle gowno ? myslisz w ogole co piszesz? odpalasz frapsa przed wlaczeniem gry i chodzi przynajmniej mi

popieram!!! na używać badziew jak masz dobry sprawdzony program FRAPS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...