Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Mam pytanko, jak dodawać okładki do płyt CD? W sensie, mam na dysku albumy no i podczas przeglądania muzyki w programi (foobar2k) cześć ma już "wgrane okładki", a część po prostu ich nie ma ;/

Wiem, że da się dodać okładkę tak aby była wyświetlana, ale jak? I jakaś dobra strona gdzie owe okładki znajdę? ;]

Z góry dzięki za pomoc ;]

Lord Makin ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

jezeli jest okladka i chcesz ja zmienic - kliknij na narzedzia ->opcje folderow -> pokaz chonione pliki systemu operacyjnego

przejdz do folderuj i usun z niego obrazki jakie sa, a potem dodaj swoj nazwany "folder.jpg" potem ppm na obrazek ->wlasciwosci -> ukryty

jezeli chcesz dodac wlasny no to zmien nazwe obrazka na "folder.jpg" wklej go do folderu z muza i zmien w opcjach na "ukryty"

screenhunter01mar240614.th.gif

Opublikowano

Okładki mam zrobione ;D Dzięki ;* ;]

Teraz 2 sprawa ;p przy okazji ;]

Czy da się dodać w jakiś sposób tekst do piosenki? Bo program daje mozliwość pokazanie tekstu piosenki, ale jak to zrobić? Wie ktoś? ;d

EXPmIpC.gif

Opublikowano

W zasadzie każdy bardziej rozbudowany edytor tagów ID3 powinien to obsługiwać. W sieci trochę tego jest, ale na szybko znalazłem dwa:

ID3 TagRunner

Zortam Tag Editor, Zortam Mp3 Media Studio

Zortam'a kiedyś miałem i to całkiem fajna, rozbudowana aplikacja, tylko płatna. A ten pierwszy program zaciekawił mnie, bo korzysta z kilka baz danych przy wyszukiwaniu.