Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkich witam i o zdrowie pytam:)

i nie tylko o zdrowie:P

Znalazlem na waszej stronie wspaniale tuty na temat roznych botow tylko wiekszosc jest z dawnymi datami i niestety nie wiem ktore boty sa jeszcze w uzytku a ktore nie....ktorych najlepiej uzywac a od ktorych trzymac sie z daleka..itd jesli nagiolem regulamin to przepraszam poprostu jestem za bardzo leniwy zeby przeszukac cale forum do tego przyznaje sie bez bicia:P

najlepiej jakby jakis specjalista podeslal mi na priva gg i wytlumaczyl mi co w trawie piszczy:)

Pozdro dla wszystkich i czekam na odpowiedz

Opublikowano

sbot. Chyba jedyny bez ustawiania skryptów.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Jeszcze nie musisz ustawiać skryptów w isrobocie i srokginu (tego bota nie polecam). Najlepiej na tą chwilę kupić isrobota chyba że znajdziesz kogoś kto będzie z Tobą dzielił konto sbota :]

Sig.png

Opublikowano

najlepiej kupić konto do sbota, bo zwróci Ci się po 5-ciu miesiącach (5x5€=25€=100zł) a ciągle będziesz miał konto warte 100zł :D

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Dziekowa mysle ze zdecyduje sie na isro juz kiedys korzystalem i bylem zadowolony:)no chyba ze wiecie cos o jakims slocie w sbocie to chetnie poslucham:P

Opublikowano

na allegro lub w dziale sbot --> konta sbot masz oferty. Tylko pijawki 1-30 postów radzę przez allegro brać, ale your choise.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Dobra odpowiedzi jest wystarczająco dużo. :) Zamykam. Jakby autor chciał otworzyć, to proszę o PM. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...