Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio wpadł mi do głowy pomysł aby zrobić potężną gildię na EG, złożoną tylko z doświadczonych graczy, którym nie trzeba wszystkiego tłumaczyć etc.

Zebrać najlepszą ekipę i zrobić gildie tam gdzie będzie ich więcej (czyli pewnie Valo :D ). Pochodzi się trochę na wojny, zrobi herb itp.

Jeżeli ktoś chciałby spróbować i uważa że jest "PR0 Graczem" to proszę pisać w temacie nick i królestwo.

Opublikowano

Ogólnie twierdze ze dobry pomysł, czemu nie. Tylko mam 1 mankament (to o mnie) gram 2 postaciami :P wojo 80 i czaro 25 bo dopiero wbijam... Więc dobije niedługo 80, to zrobimy. Ale jak gildia sie będzie nazywać ? Pro Gracze ? :) :) :) :)

Opublikowano

Hehe sorry, ale trzeba więcej niż dwóch ludzi do tego :)

Nazwa gildii, królestwo w której ona by była to dopiero się ustali, gdy nazbiera się dużo chętnych.

Zresztą ja nie mówię, że to ja musiałbym być mistrzem.

Na razie zbieramy ekipę, jest nas dwóch :D

Czekamy na więcej chętnych.

Opublikowano

Oczywiście ja Jestem jak Najbardziej "ZA" Takim Czymś;)

Przydała by sie taka Gildia Polska Dobra a nie np.SkyFire które ledwo pociągneło Bodajże niecałe 2 miechy i Padet;p

Opublikowano

Ja się zgłaszam, ale jeśli gildia powstanie w Valorianach - bo na Derionach kompletnie się nie znam.:(

@EDIT

Ja już zaczynam expić. ;)

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Ale ogólnie to mi chodziło żeby zrobić 1 gildie na cały serw, i jak np na derionach będzie mniej chętnych to zrobi się ją na valorach i gracze z derionu się na valo przeniosą.

Tylko że ja narazie robie sobie przerwe od EG bo na PL mam niezłe eq i troche sobie ponabijam honoru ^^

Opublikowano

Eeee.. dobra ok wiec tak to może być że gracze z valorian do derionu i odwrotnie sie chętnie przeniosą np.(bo mam tu eq pvp..itp.)

Najlepiej zrobić guild na Derach i Valorach i np. Organizowac sobie Takie Duel-e Grupowe bez hacków itp.

Pytałem zivens-a że jest jak najbardziej za tym żeby taka gildia powstała bd pisać do raxan-a czy bedzie skłonny pomóc;)

Opublikowano

Ja jestem za takim pomysłem, Na derach akurat siedzę więc mogę pomóz, mój nick to Danielos7 aktualnie i gildia AlphaTeam zrobić z niej jedną porządną brakuje nam około 15tyś na herb.

ZBIERAM + PLUSY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...