Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Afrine

LordXerxes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i afrine padło na dobre matias dosc ze po chamsku wykorzystal do tego swa rodzina ujmujac ala smierc swego ojca i ze ma chora matke i ze nie ma na zakupy i mooooglbym tak wymieniac w nieskonczonosc... skoro nie masz na zakupy to jak utrzymywales server przez miesiac?? no dziwne nie?... Aha i nie wiem dlaczego zostal zamkniety temat Afrine pl dedyk.. Prosze moderatora forum o nie zamykanie tego tematu poniewaz jest to dyskusje tego servera i kazdy ma tu wolne slowo i krytykowanie servera lub jego polecanie itd

Opublikowano

Nie rozumiem po co otwierasz nowy dział z jakimis zbednymi dyskusjami? Server jest zamknięty i koniec gadania ja (xPROx) wiedziałem, że to tak się skończy i zakończyłem gre 3 dni przed tą całą szopką, z czego bardzo się cieszę. Nie wbijałem lvl jak oszalały, bo wszystko było jasne...Pozdrawiam...

Opublikowano

Poczytaj dobrze regulamin-zaraz modek zamknie temat a ty wyłapiesz warna;)

Dyskusje można prowadzić tylo o serwerach które działają i tylko tych które działają przynajmniej miesiąc....

Dyskusje może założyć jedynie członek teamu(to jest dla mnie chore)....

Zapomnij o takim czymś jak Afrine-zniknęło na dobre z mapy polskich serwerów dedykowanych a wyjdzie to na dobre wszystkim....

Afrine is not exist:D

Ostrzegałem was w tamtym tygodniu że tak to się skończy^^

Z tego co wiem Matias odpuścił sobie metka;)

Pozdrawiam Empek^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

Tylko umieją spamić o tym co nie mają,ludzie serwer Off 4 ever już się nic nie da zrobić =) Jakiś admin przyjdzie i Zamknie ten temat =) i będzie Good ^^

• Dodaj nową pozycję...