Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sura Wp 48Lvl Vs V2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy dam rade sura WP 48lvl oto przedstawienie:

Skille : Ostrze M6 Zbroja M4 Wir 11 Rozproszenie 1 Uderzenie Palcem 1

Eq :

FMS +9 Sr 13 Um 2 KD Smierci +3 i Powtorki +3

Mglista (Zbroja na 48lvl ) +6 KD Defa +3 Uchylki +3 i Spalony

Zamkowy Helm +7

Czarna Okragla Tarcza +7

Krysztalowa Branzoleta +2 Z bonem MAX PZ +1000

Miedziany Naszyjnik +3 z bonem MAX PZ +1000

Jadeitowe buty +4 z bonami 5% szansa na Krytyka , MAX PZ +500

Ebonitowe kolczyki +8

Defa ze skillami mam lacznie 413 , PZ z zalozonym eq jest nieco ponad 8k (8000) , atak 615-643 ze skillami ( w BO bez kryta bije ok. 500 )

Pytanie brzmi :

Czy dam rade po 1 grupce szponow pod sciana w V2 (ew. z buffem 35 2x M1) oraz czy bedzie duzo expa ( mozliwy pierscien expa ) ?

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

Thx wszystkim , a ktos moze sie orientuje ile zgarne expa za ta 1 grupke ?

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

Dasz , ale napewno POD ŚCIANĄ. Max 2 grupki, bo troche mało masz defa i PŻ. z konia wogóle nie zsaidaj bo skille Ofens. Sury WP póki nie na G to są masakrycznie słabe. N i buff skille m4 powinien mieć najgorzej. W liczbach ci expa nie podam, ale szczerze mówiąc nie wiem czy ci się opłaci w V2. Sura WP raczej bierze duży spot słabych mobów, a np Ninja bierze mini spot mocnych mobów. Poza tym w V2 nie będziesz miał dropu, a wiadomo, że bodzie w tych czasach to zajebiasty sposób na dochody. Ja bym ci radził podropić riby i ks klątw koło świątyni. ;) do 55 w czerwonej komnacie V1, potem do V2. :)

Sam tak expiłem sure WP, na 71 lvlu banik za Moda xD

Opublikowano

Ok, dzieki za odpowiedzi , kazdy dostal +/- i 5* , mozna zamknac , dla ciekawskich pojde do v2 ale 55+ ( po pamietniku ).

A wydarzylo sie to tak

Cytat za abe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...