Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzie, Którzy Hańbią Imię Mpc

tomekjasiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zaskarżyć się, że admini są bez jakichkolwiek umiejentności prowadzenia serwera. Chodzi mi o to, że nie potrafią na klawiaturze napisać komendy "/save", czy to aż takie trudne? wielu graczy stracilo przez to wszystko co mialo, wsadzilo wszystko do skrzyni a one znikly, ja tez tak mialem, stracilem prawie wszystko. Winą tego są niekompetentni operatorzy gry. Naprawde nigdzie sie z czyms takim nie spotkalem. Serwer jest NAJGORSZY. Nie rozumiem po co się pchać do operatorów jak się nie zna! Mam nadzieje, że administracja odda to co zarała, choć znając życie dostane bana za obraze WSZYSTKOWIEDZĄCYCH I IDEALNYCH OPERATORÓW. To moje zdanie. Jeżeli kogoś uraziłem a nie była to jego wina to przepraszam. Jestem oburzony tą sytuacją.

EDIT: kickneli mnie z serwa, ponieważ wypowiedzialem sie ze atmosfery nie ma, (powiedzialem tak, poniewac ludzie uzywajacy xraya mowili ze ja uzywam)

E viva la arte!

Opublikowano

Mi za cuba zabrali 5k i byl wysoki na 6 przy powiekszaniu dalem kolejne 5k i co? nie moge stawiac tam niczego.

I like minecraft, terraria and banana.

Fajnie się klikało?? :D

3PLBp.gif

Opublikowano

Nikt Was nie zmusza do gry na tym serwerze, sami chcecie tutaj grać, a potem grozicie, że ,,Przestaniecie grać"? Ciekawe.... Prawdopodobnie był to bug, miejmy nadzieję, że Buba szybko go naprawi.

Opublikowano

@Autor Jak ci się tu nie podoba to po co grasz? Jest przecież tyle fajnych servów.

Opublikowano

Ja z gry na serwerze rezygnować nie będę.

Ale cofneło mi 5x64 gliny i 1/3 domku z cegieł.

Pierwsza reakcja to "Nie to jest k#&wa nie możliwe ..." i na co była ta przerwa konserwacyjna ?

Jak już coś robicie to róbcie to z głową (Słowa te kieruje do osób odpowiedzialne za tego fail'a)

Jest dla mnie ratunek bo, może jak cofneło mój domek to i miejsce z glina też cofneło i może wydobędę jeszcze raz.

Opublikowano

Właśnie zakończyłem swoją nieepicką przygodę na tym serwerze. To nie bug tylko wina adminó którzy nie umieją wpisać /save. Dziękuję i żegnam.

E viva la arte!

• Dodaj nową pozycję...