Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Report

Suchy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Report za bug na arenie:

1. komilaj; plszakalp

322533194.png

2. ZniszczeCie

334208150.png

3. Pawcio i inni

528941628.png

Przez każdego z nich zostałem zabity, gdy bugowali.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Dziwne, teraz gdy stoisz na krawędziach nie powinieneś mieć możliwości atakowania kogokolwiek z areny. Jak sprawdzę to zeedytuję posta, ale wydaję mi się, że Geo naprawił tego buga.

#Edit

Jak już mówiłem, Geo naprawił buga.

Opublikowano

Gratulować to ja moge tobie dzieciaczku.

Czytalem, ze za to ma byc ban i tyle, wiec daje reporta, a ty sie zamknij.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Ja tu widze tylko mnie na czacie i jakiegoś naturyste lub pedała... skarżył się ktoś że coś buguje?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Na SS widać jak bugujecie arene a to że stoicie na klocku no-pvp nie oznacza że możecie all nawalać ludzie przez was i wasz noobski styl graćsię nie da ... teraz tylko czekać aż Geo ustawi pvp na moją arene .... dziwicie się że ktoś wkońcu zmądrzał i dał na was report ? wy tylko atakujecie w grupie bo 1 vs 1 bez tej strefy boicie się ... do Cb plszakalpl nic nie mam lecz tacy gracze jak np: ZniszczeCie to tylko tam stoi i nic ... a jak więcej graczy jest np 6 to odrazu all rzucają się na tego co tam nie stoi ... najlepiej zamknąć tą arene i otworzyć już moją ^^.

PS: jakim cudem gracz Pawcio walił mi 1 hitem 8 serc mimo iż miałem eq z diamentu ? ;O

• Dodaj nową pozycję...