Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Że 15 wprowadzili nowego clienta, mam neta 512 kb/s więc długo by się ściągał ale czy ma ktoś takie coś , że wkleje do folderu starego clienta, i nie bd.musiał ściągać?

Opublikowano

Sciągasz patcha z głownej strony silka który waży niecałe 70mb i wklejasz do folderu z Silkiem. Klikasz 2x na niego, client Ci sie patchuje i już możesz grać.

Opublikowano

Sciągasz patcha z głownej strony silka który waży niecałe 70mb i wklejasz do folderu z Silkiem. Klikasz 2x na niego, client Ci sie patchuje i już możesz grać.

A wrzucisz ten plik na jakiś hosting?;] bo ja "installera" sciągłem to nie da się otworzyć bo anty wirus blokuje ; /

Opublikowano

To wyłącz antyvirusa. Jak nawet wrzuce Ci tego patcha na jakiś hosting będzie to samo. Zresztą mam słabe łącze, więc wrzucanie zajeło by Mi z kilka godzin. http://www.joymax.com/silkroad/ idzał download. Jeżeli masz clienta Legend VI to wystarczy, że sciągniesz patcha. Jeżeli V i niżej jesteś zmuszony sciagać całego Clienta.

Opublikowano

nic innego jak silkroadonline.net download nie wykombinujesz.

ps. to nie jest pytanie do pr0, bo nawet mistrz silka w pvp nie ściągnie tego szybciej na 512.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Tylko w tym problem ,że jak wyłącze antywirusa to mi neta wyłącza ;/ rozłącza co 10 minut ;] i dlatego tu się zgłosiłem żeby mi to ktoś na hosting wrzucił !

Opublikowano

Jak to Ci antyvirus blokuje? Jak wchodzisz na stronę joymaxu czy jak próbujesz zainstalować patcha?

Opublikowano

podaj nazwę antywirusa to się może tym zajmiemy.

zresztą jak ci neta wypierdala co 10 minut bez antywirusa to radziłbym zmienić go na jakiś inny.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano (edytowane)

Tutaj masz tego manual patcha.

To jest ukryta treść, proszę

this is client file that can be used after the upadate

mam silkroada SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_281

Edytowane przez wojtek12
Nie pisz post pod postem.
Opublikowano

@up ja pierdole taki ciemny jesteś, czy głupa strugasz ?

ten client może być użyty po update... a kiedy,mati18137 był update ? we wt ? taaak brawo, zdałeś do II grupy przedszkola -.-'

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@up ja pierdole taki ciemny jesteś, czy głupa strugasz ?

ten client może być użyty po update... a kiedy,mati18137 był update ? we wt ? taaak brawo, zdałeś do II grupy przedszkola -.-'

Przecież kurwa mowie że błąd mi wyskakuje !

To mam ściągnać nowego clienta?

Opublikowano

odpal tego 1.281 update zrobi do 1.291 potem odpal patch 1.291 do 1.295

Jak włączam silka nic sie nie wyświetla i pisze tak czy nie , daje tak i przechodzi do strony...; /