Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga

Kiwisi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć napisałem ten temat bo już nie moge wytrzymać lenistwa Moda SpitFirePL

Prosze go półgodziny aby dał setparenta dla gracza na moim osiedlu

a on mnie olewa i pisze na czacie ze jakies tam pvp o 100k .

Kilku graczy tez ,,Olewa".

Wiec prosze cos z tym zrobic

Opublikowano

Na czacie napisałeś coś takiego, żebym ci dał setparenta.

Myślałem że chcesz jednego dużego cuba, jak się nie umie formułować zdań, to tak jest.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

no przykro mi ale podpisuje sie pod te słowa ponieważ pisze od 1h ze prosze o tp do kolegi i nic nawet na msg to mi nic nie dalo

Opublikowano

Dla mnie to jest jakaś szopka :/. Spit niby winny a niby nie ... Powinno się skończyć na pouczeniu ; ). Gdybym był modem bym pomógł choć jednak czasem patrze na czat przez pół godziny i widze część wiadomości bo nie ogarniam tzn miałem tak kiedyś ale już nie mam ; ). Myślę że mod powinien mieć w miare podzielną uwage.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

nie mimo iz pol administracji siedzi dupskami na stolkach to na spitfire'a nie moge slowa powiedziec prosilem o cube'a to dal wzial kase i poszedl szybko i sprawnie

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, że często jak kogoś muszę zbanować (i wejść na forum dodatkowo wrzucając SS'y) albo pogadać z nim na pw to nie odpisuję innym .

Czasami jest też tak, że ktoś chce działkę, idę do niego, a ten zaczyna dopiero miejsca szukać, po tym się jeszcze okazuję że nie ma kasy, albo ma już innego cuba i chce żebym mu go przywrócił.

Tak samo chcecie teleporty, moderator nie musi teleportować więc nie piszcie do mnie w tej sprawie.

Spamujecie na czacie, zamiast poczekać aż powiem, że jestem wolny.

Niektórzy też nie rozumieją, że jak ktoś nie odpisuje, to może oznaczać to jego nieobecność.

Wiem że ostatnio idzie mi mniej sprawnie, ale miałem problemy z kompem.

Nie chce mi się poprawiać tego posta.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, że często jak kogoś muszę zbanować (i wejść na forum dodatkowo wrzucając SS'y) albo pogadać z nim na pw to nie odpisuję innym .

Czasami jest też tak, że ktoś chce działkę, idę do niego, a ten zaczyna dopiero miejsca szukać, po tym się jeszcze okazuję że nie ma kasy, albo ma już innego cuba i chce żebym mu go przywrócił.

Tak samo chcecie teleporty, moderator nie musi teleportować więc nie piszcie do mnie w tej sprawie.

Spamujecie na czacie, zamiast poczekać aż powiem, że jestem wolny.

Niektórzy też nie rozumieją, że jak ktoś nie odpisuje, to może oznaczać to jego nieobecność.

Wiem że ostatnio idzie mi mniej sprawnie, ale miałem problemy z kompem.

Nie chce mi się poprawiać tego posta.

Ale co to za problem wpisac 18 znakow zeby kogos telepnac? Chociaz odpisz "nie moge"," nie musze tego robic" a nie ignorujesz, dla mnie jest to po prostu chamskie

Edit.

Nie teleportuję graczy i nie muszę.

Poza tym była taka rozmowa:

-Tp mnie do xxx

-Nie

Wybacz, ale napisalem tak: "Moglbys teleportowac *** do mnie ?- 0 odpowiedzi..

2 raz probuje, mysle ze moze nie zauwazyl, jednego msg mozna przeoczyc "telepniesz *** do mnie ?"- tez 0 odpowiedzi i tak wciaz, i wciaz ...

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

Mi kolo dał cuba na 6 kratek w gore a kiedy go naprawl (za kolejne 5k) to juz nic nie moglem postawic.

I like minecraft, terraria and banana.

Fajnie się klikało?? :D

3PLBp.gif

Opublikowano

Panowie Geo właśnie czyta temat zaraz się wypowie WYLUZUJCIE...

I nic nie napisal.

Juz moge cos stawiac.

I like minecraft, terraria and banana.

Fajnie się klikało?? :D

3PLBp.gif

Opublikowano

Jesli mówisz że widzenie nicka przez ściany to x ray to lepiej wyjdź całkiem z tego serwera

To nie ja wpieprzyłem się tobie do kopalni lecz ty mnie a później oskarżasz mnie o jakieś bzdety

Pzdr

­39566146920630933015.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...