Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę O Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Potrzębuje Pomocy kto wie i by mi pomógł zainstalować windows xp na laptopie bo mam viste a mi zacina i dlatego chciałbym xp a laptop jest firmy compaq 615 bios hp. A jak instaluje to po chwili wyskakuje taki błąd o to ss

http://img810.imageshack.us/f/99024606.jpg/

Proszę o Pomoc kogos kto sie dobrze zna i jest dobrym informatykiem byłbym wdzieczny jak cos moje gg 151403 . Proszę :( Wiem że to nie tutaj się zgłasza ale niewiedziałem gdzie moge poprosić o pomoc :( bład 0x0000007B

Opublikowano

Proszę o Pomoc kogos kto sie dobrze zna i jest dobrym informatykiem byłbym wdzieczny jak cos moje gg 151403 . Proszę Wiem że to nie tutaj się zgłasza ale niewiedziałem gdzie moge poprosić o pomoc bład 0x0000007B

Opublikowano

Proste Wchodzisz w bios nieiwem jak sie wchodzi na tym laptopie w tryb biosu i tam musisz ustawic zeby komputer startowal z plyty cd lub DvD a nie z dysku twardego

zapisujesz ustawienia wkladasz plytke z Windows XP do napedu odpalasz kompa ponownie i jkomputer uruchomi sie z Plyty cd wtedy wlaczy sie instalator systemu xp

dalej to juz powninenes sobie poradzic ;]

a na screenie nic nie widac zrob wiekszy ss bo za male fotko . a jak jest jakis blad to zawsze mi pomagal format jak niewiesz jak sformatowac.. a massz 2 kompy to na gg moge ci pomoc pisz na PW

Opublikowano

nie zainstaluje nawet tak, musi mieć instalke Windows XP SP3 , i żadna inna

zwykłe instalki nie obsługują interfejsu S-ATA , SP3 już tak

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Pobierasz windowsa z neta - Windows XP Professional SP3 VLK IE8 WMP11 SATA, ten obsluguje dyski SATA wiec bezproblemowo sie zainstaluje, po instalacji szukasz sterownikow do twojego lapa pod windowsa xp (czasami bywa to bardzo trudne).

everythingfou - sprawdź to.