Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Star Wars The Force Unleashed 2 - Cutscenki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupilem oryginalną, nową grę Star Wars TFU2. Jednak po zainstalowani gra strasznie sie muli tzn. logo to pokz slajdow podobnie jak pierwsza i prawdopodobnie kolejne cutscenki takze. Sciagalem patha - nie pomoglo. Gdzies przeczytalem, ze trzeba pobrac najnowsze sterowniki do karty graficznej. Jednak nie chce tego robic bo kiedys zainstalowalem sterowniki i karta sie zje****. Menu chodzi plynnie. Gra chyba tez :) mam nadzieje ze pomozecie mi:)Komputer wymagania spelnia bo patrzalem na stronce. Proszę o pomoc. :)

Opublikowano

Miałem podobnie z inną grą udało mi się go naprawić jedynie zainstalowaniem najnowszych sterowników do karty graficznej :D

Jaką masz kartę graficzną ?

Opublikowano

Miałem podobnie z inną grą udało mi się go naprawić jedynie zainstalowaniem najnowszych sterowników do karty graficznej :D

Jaką masz kartę graficzną ?

NVIDIA GEFORCE 9500 GT 1gb ;)

Opublikowano

A karty nie zjara jak bym wgral? bo mi raz zjaralo ale to byloo z niepewnego zrodla :)

Nie może zjarać karty jak wgrasz nowsze stery :D

Opublikowano

NVIDIA GEFORCE 9500 GT 1gb ;)

Mam tą samą kartę, ale nie w tym rzecz. Nie powinno Ci mulić na najnowszych sterownikach i przyzwoitym sprzęcie, który spełnia wymagania gry.

A spełnia ?

Zaktualizuj sterowniki i staraj się grać na niższych parametrach graficznych.

Opublikowano

Mam tą samą kartę, ale nie w tym rzecz. Nie powinno Ci mulić na najnowszych sterownikach i przyzwoitym sprzęcie, który spełnia wymagania gry.

A spełnia ?

Zaktualizuj sterowniki i staraj się grać na niższych parametrach graficznych.

gram na suwakach najnizszych wymagania spelnia tylko procek taki se ale patrzalem na can you run it? i powinno chodzic jak star wars the force unleashed ultimete sith edition a SWTFU USE chodzi gicior ;)

Opublikowano

Patch dobry? Może jest do innej wersji gry? Sprawdź czy jest dobry i napisz ;)

ale patch do gry czy jak?? :D do gry dobry, ale troche dziwny bo nie chce sie zainstalowac, bo przy koncu stop. :( czekam dluuuuuuuugo i d*pa :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...