Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Left 4 Dead 2 - Okropne Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kilka dni temu zakupiłem L4D2, wymagania sprzętowe, wszystko na luza powinno chodzić. Wbijam 1-wszy raz do gry, niby wszystko ok, ale po 15 minutach gry zauważyłem straszne lagi i mój ping który trzyma się w granicach 400 - 600, maksymalnie widziałem nawet ponad 1000.

Przeszukałem już chyba pół internetu, ale nic nie mogę znaleźć. Próbowałem różnych tricków, komend itd. ale to nic nie daje. Proszę o pomoc.

Mój steam to : kolkamil lub kamilek149

Opublikowano

Problem rozwiązany ;). Powód tego był taki, że ojciec non stop ściągał z laptopa plik o wysokiej wadze (15 gb może więcej). W każdym razie problem rozwiązany. Zapraszam do gry ze mną, mój steam kolkamil lub kamilek149 :)

Pozdro.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

albo masz za slabego neta albo trafil ci sie ly serwer, tak tez bywa...a jesli nie jestes jednym kto korzystaz internetu w domu, moze po prostu ktos sobie surfowal i lagowal ci w takiej sytuacji rozdziel predkosc lacza po rowno dla wszystkich, albo ustaw max transfer dla kazdego kompa z osobna ^^,gorzej jesli rodzenstwo robi ci na zlosc i szpera po portalach, pozdro ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...