Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nx - Co Wybrać

Ariss

Co wybrać?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wzi??? - wielokrotny wybór

• M416 CQB - perm
      9
    • Grade Change (na babke bo mam wielkiego ch?opa...)
      4
    • Za wszystko Black HiSec Key'e (i liczy? na speca perma xD )
      13
    • Co? innego - podaj w odpowiedzi
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar niedługo kupić NX'y. Myślę że z tymi co teraz mam będzie w sumie z 35-37k.

Zastanawiam się co kupić?

Mam na perma:

XM8

TPG-1 PRO

UMP

L96A1

Myślałem nad Black HiSec Key'ami - bo jest szansa na speca perma - ale jest tak mała że sam nie wiem... Nie chce 30k NX na Exp passy wydać -.-

Myślałem też nad M416 CQB - dobra broń, ale mam XM-8 więc nie wiem...

Nie chcę nic na 1,7,30,90 dni. Interesuje mnie tylko permanent albo zmiana postaci na babke.

Co myślicie? zastanawiam się i już sam nie wiem ;/

Opublikowano

Masz od tego takie tematy

http://www.mpcforum.pl/topic/308809-ranking-najczesciej-wybieranych-broni/

a co do wyboru z tych broni to M416 cqb

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@UP umiesz czytac?

Nie chce kupić broni - jest to tylko 1 z opcji...

Pierw całość przeczytaj potem dawaj linki... Nie wiem po co - sam się tam wypowiadałem xD

Opublikowano

Ja no przeciez my nie wiemy czym lubisz grac wiec jak Ci mamy pomoc ? Wogole nie kumam tych ankiet ale dobra

skoro Ci moja poprzednia odpowiedz nie pasuje to Black Keye - lepiej ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie kupuj black keyi jak nic nie wylosujesz na perma to lipa.

Lepiej CQB

Uśmiechnij się, bo jutro może zabraknąć Ci czasu albo zębów.

Opublikowano

Jak już masz wydawac pieniądze na takie syfy jak cqb, czy zmiane płci, to lepiej kup coś bliskim.

Jak już masz kupowac broń na perma, to bierz umpa45.

Jak nie chcesz broni, to exp passy.

Opublikowano

Hahaha xD

Chodzi o to że bronie mi raczeeej wystarczają te co mam (pisze w 1 poscie)

Myślałem na Black HiSec Key'ami - liczyłbym na speca albo coś ale 30-45 kluczy i jakby nic nie poleciało to byłaby niezła lipa ;/

Opublikowano

kup sobie exp passy, wbij szybko lvl i sobie pokupujesz inne gówna za gp

@down

aha ok.

Opublikowano

@up

Nigdy nie wiadomo,bo exp passy 100% to też fajna nagroda.

@lenart

Nie wiedziałem,że ty będziesz UP. Chodziło mi o Arissa.

Opublikowano

Genedera change'a..

Spec to shit i zuo..

Przekonasz się gdy kupisz zmianke...

@down.

Poza Genederem radze jakiegoś perma.

Jeśli ci zbyt szkoda nx, to kup m4 super.

Natomiast, jeśli jesteś 24h/7, nie no, ale kilka godzin dziennie na combacie,

dodatkowo NX kidem to jak zawsze, Recon vest, Cyclops Bandana/ Shapka, Patriot.

Opublikowano

Mi nie zależy na lvl'u - ja chce żeby się fajnie grało - a na speca te +30k miesięcznie troszkę szkoda... Co prawda mam +180000 GP ale i tak szkoda.

Na Black HiSec Key'e szkoda chyba kasy... Ewentualnie jakby była przecena 50% to bym na pewno kupił.

M416 CQB - dobra broń ale mam XM8 więc chyba się nie przyda.

UMP45 - nie chce bo kupiłem UMP na perma za GP i celownik oraz magazynek do niego.

Zmiana chara na babke dobra ale za bardzo szkoda NX na to chyba...

Podajcie może coś fajnego. Może bym poczekał do następnych wyprzedaży i wtedy kupił? Albo Keye albo coś innego?

Co Wy byście za 37k NX kupili?

Opublikowano

Co Wy byście za 37k NX kupili?

wydaje mi się że chyba kurwa od początku tematu ludzie piszą co by wybrali ...

@down

wydaje mi się, że od upominania jest tutaj moderator.

Opublikowano

@UP - mi się wydaje, że Twoj post to spam - nic nie wnosi do tematu.

PS. Chodzi mi o to aby ludzi podawali też inne rzeczy nie tylko z ankiety...

@ Zavetti - ja tam nie musze mieć jakiś 1LT czy MAJORÓW - wystarczy mi dobry arsenał i fajni ludzie ;]

Chciałbym najbardziej speca perma - może być obojętnie jaki czy Viper czy Scorpion albo Raven czy Hawk - każdy jest dobry...

Ale szansa jest tak mała że wątpie że uda mi się zdobyć z 30 kluczy ;/

Opublikowano

nie kupuj kluczy bo bedzie fail a szkoda tyle nx tracic kup sobie zmiane plci+eq na speeda a jak masz to m4 super 90 sam mam i polecam

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

To co ty chcesz speca na perma nie ryzykując? Chcesz speca kupuj klucze...to chyba jedyna szansa na perm speca...a jeżeli nie chcesz ryzykować to nie wydawaj kasy na nx, zmiana płci jest jedynym z rozsądniejszych pomysłów oczywiście jeżeli MUSISZ wydać te nx...ew. kup sobie jakąś ciekawą broń np. Famas G2.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

kup te klucze, zmiana płci? a co Ci to da? babka chudsza o 0.5cm w pasie?:D tyle broni na perma co masz raczej Ci wystarczy, nie chcesz kluczy to czekaj do jakichś eventów - nie wiem, przecena transport lockerów, albo kaliki znów będą w BM, a może jakieś fajne itemy wyjdą..

Opublikowano

Famasem grałem i wg mnie to jest dno xD

WG MNIE !

Zmiane płci odpuszczam sobie - za dużo kasy. Szkoda xD

Może jutro mi się dropnie SOPMOD albo M416 CQB CAMO albo nawet TRG SE to sobie kupie troszkę reneviali xDD

A jak nie to pomyślę jeszcze xD

Opublikowano

za 37k to cho cho mzoesz sie zabawic :)

jesli najbardziej zalezy ci na czerpaniu przyjemnosci na eli, eli pro, ft czy quarentine to wg najlepiej jest wydac na speca, jakas spec bron i normalna bron

chyba ze masz duzego skilla to wez rzeczy na speeda i jakeis dobre smg typu: p90tr, pp-19 mod czy mp7 mod bo to moim zdaniem best smg

ja sobiscie mam to 2 eq czyli:

czarna chusta z 7 speed'a, pl maske, i light vest (ten stroj na 10 speed'a) to wszystko na 30 dni i zwykly plecak - czyli razem 20 speeda i do tego p90tr na 90dni i ump na perma i na malych mapkach typu: sector 25 czy junk flea to prawie zawsze jestem w statach w top3, tylko ze slabo teraz idzie na ft bo nie mam aidow a jak juz ktos ma to kladzie w srodku albo wogle nie umie klasc

wczesniej mialem speca, medy i cqb na 30 dni i gralo sie przyjemnie do czasu az mi sie te cqb znudzilo

jak mi sie wszystko skonczy to mam zamiar kupic 25k nx'ow i kupic takie oto eq:

spec scorpion - 30dni (fajny ma wyglad, nie za duzo speeda dzieki czemu nie ejst noobski i dzieki czarnemu ubarwieiu dobrze sie maskuje)

slot na 2 specjalistyczne bronie - 30dni

claymore - 30dni

minigun - 30dni

mam jeszcze w inboxie mam aidy na 30 dni

i zostanie mi p90tr na 60 dni wiec zapowiada sie fajnie :)

@topic wiec z tego wszystkiego co napisalem sam mozesz sobie wywnioskowac co bardziej bys chcial

oj sorka nie zauwazylem ze obchodza cie tylko bronie na perma, ja bym radzil p90tr albo kilka skrzynek mys-n i jak cos fajnego bedzie to kupic duzo renevali i miec nadzieje na perma

Opublikowano

Czekam narazie.

Uznałem że może jutro jakiś RARE GUN się trafi z Myst-N xD

Jeśli wypadło by coś dobrego to w reneviale pójdę - może będzie perm xD

Zobaczymy - może sopmoda zgarne xDD

Wtedy to wszystko w reneviale - aż do perma ;]

Bo wg mnie M4A1 SOPMOD - to najlepsza broń w grze - strzela jak poje**** szybko jak SMG, rozrzut mały, zabiera ok 40hp.

A to camoooo ^^ Poprostu <3

Hehe - pożyjemy, zobaczymy xD

Opublikowano

Ja mam m416CQB i TPG1 - Pro na perma tak jak wiesz teraz mam speca z minigunem i medami na 7 dni czyli expie a teraz zbieram kase na Black Keye i tak dlugo otweiram az spec na perma pozniej tylko niecale 40zl na miech i strzykaweczki na 30dni i 2 slot do broni ;P

Pozdrawiam

-Ushio.png
Opublikowano

"Strzykaweczki" przecież są od 2LT1 więc to za chwile da się wbić xDD

Decyzja zapadła czekam na SOPMODA i do "renevialuje" xD

Wole Mieć EXTRA RARE broń niż speca - którego sobie kupie za marne 35k GP na miesiąc xD

Opublikowano

CQB jest dla dzieci.

Kup sobie M417 albo kilka Myst-N i losuj aż poleci M4A1 SOPMOD i później renewalami (kosa jakich mało).

Ale duże ryzyko z renewalami ^^

Kupiłem dziś M-200 Ghille 7D + 9 renewali .... łącznie 12.500NX i ?

Mam na 28dni M-200, a 90dni kosztuje 11k -.-

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

No to jakbym miał farta i wylocił SOPMOD'a to będę miał 37k NX. Więc troszkę by było reneviali. Może do wyprzedaży 50% poczekam, będzie za miesiąc na 100% xD

Może jeszcze sobie kupie na 90 dni Cyclop Bandana xD

Opublikowano

Te wyprzedaże robią przy większych eventach. Takich jak ostatnio z Myst-N i Kalikami.

Teraz nie zapowiada się nic ciekawego (bo nawet na CA NA nic nowego nie ma) więc wyprzedaży też długo nie będzie (ze 2 miechy na pewno)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ja powiem tylko tyle .

Moim zdaniem szkoda aż tyle kasy na grę która prędzej czy później i tak splaituje ale jeżeli już musisz to kup MystN i próbuj szczęścia .

Ewentualnie Czarne Klucze

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...