Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PocząTek Na Nowo, Propozycje!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Postanowiłem że znowu zaczne przygode z metin2. Kiedy grałem SuraBM 79 lvl, ale niestety postać została okradziona, a później zbanowana :(. Chciałbym zacząc na nowo przygode Surą WP. Prosiłbym, aby ktoś jakby mógł podał mi bulid Sury WP. Zawsze grałem BM'em. Który serwer wybrać? Patrząc na ceny czyli. Zwój błogosławieństwa (50kk-200kk) na S10 - Gromo, jestem przerażony. Który serwer jest tani, i dałoby rade grać na nim bez zakupu Yang, na allegro?

Z góry dziękuje, pozdrawiam!

PS: Jeżeli ktoś gra i mu smutno samemu, z chęcią moge pograć razem z nim! :) (nie jestem kolejnym dzieckiem neo!)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

S. 24 jest przyjemny. Miła atmosfera, ceny jako tako się jeszcze trzymają (przynajmniej tak było 2 tyg. temu)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano (edytowane)

Na żadnym serwerze nie pograsz bez zakupu yang , no chyba ze przełożysz kase z innej postaci ;) co do cen na serwerach to na każdym są bardzo podobne więc trudno określić jaki serwer.

Bulid:

Pvm:Czarowane,Zbroja,Strach,wir/palec,rozproszenie

Pvp:Czarowane,wir,palec,zbroja/strach,rozproszenie

Look tu:

To jest ukryta treść, proszę

jeżeli szukasz kolegów do gry.

To jest ukryta treść, proszę

n/c / zaraz idę się uczyć historii ale pamiętaj, że to są tylko założenia xD

Edytowane przez x070x

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

serwer zalezy od Ciebie a teraz naprawde ciezko bez yangow z allegro <70lv+ spokojnie da sie samemu zarabiac na ku;]>

build? exp z boja ostrze zbrojka wirek strach paluch rozpro

z buta ostrze wirek zbrojka paluch rozpro

sura wp exp z boja wysmienita zabawa szczegolnie z tym builidem, duzy atak obrona strach;] co chwile wirek^^ maszyna do expa ^^ status to ja dawalem tak: wit:int pozniej jak wymaxujesz je dajesz w sile

PS. duz osob daje 2:1 int:wit ale ja dawalem sobie rade 1:1;] jak bys cos chcial wiedziec napisz na pw;] chetnie pomoge;]

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

Opublikowano

fakt musisz napisac na forum metina ktory serw najlepszy ale chyba najlepsze sa clouse;/ fakt pl schodzi na psy

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

Opublikowano

up masz racje, wp w pvp dopiero na dobrze rozwinietych skillach i fajnym eq ale do expa najlepsza;]

Opublikowano

Jezeli chcesz bardzo szybko wyexpic i dropic to polecam ten bulid

Ostrze>Zbrojka>Strach>Wir>Palec>Rozpro

Jezeli pvp i exp to

Ostrze>Zbroja/paluch>paluch/zbroja>strach>Wir>rozproszenie

Jak cos zapraszam na pw i s19 chunjo

moge cos sypnac yang na poczatek (tez mam sure wp) ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...