Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwny Obraz Podczas Wlaczania Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczow ;). Nie gralem pol roku w Metina, lecz znow chcialbym zaczac. Pobralem Metka, zaistalowalem, ztorrentowalem i gdy odpalam gre pojawia sie to:

2s1n3id.jpg

WTF?!

Wiec 3 razy od nowa instalowalem Metin2, lecz to nic nie dalo. Odrazu mowie, ze inne gry typu: Counter Ctrike, Minecraft itp... idealnie mi smigaja, wiec kompletnie tego nie rozumiem. W tym problemie probowal mi pomoc kolega, ale tez nie wie o co w tym chodzi

Pierwsze pytanie: Co zrobic by nie pojawial sie taki obraz?

Drugie pytanie: Jaka jest tego przyczyna?

Za wszelka pomoc daje +

Opublikowano

Uuu.. wygląda mi to na zrytą kartę graficzną, masz ją do wymiany, przynajmniej jak dla mnie, albo zanieś ją do opatrzenia, do serwisu :rolleyes:

1317460154-U259168.png

Achievementy:

mca.png

1317460445-U259168.png

Opublikowano

jak dla mnie to nie jest to, owszem karta graficzna lecz jeżeli możesz grać w inne gry i normalnie korzystać z kompa to możliwe ze sa to sterowniki karty,bardzo możliwe ze masz stare i sie rypie ,ściagnij z oryginalnej strony producenta:

http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

mam nadzieje ze wiesz jaka masz karte graficzna ^^

a i nie słuchaj sie tych typków co ci up napisali bo jeżeli mozesz normalnie kożystać z kompa i tylko przy metku masz cos takiego to przyczyną jest coś zle zainstalowane a nie zwalona odrazu karta graficzna czy inne pierdoły...

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Moja karta graficzna to Ati Radeon 9800 PRO. Chociaz zabardzo sie tym nie przejmuje, poniewaz za tydzien i tak kupuje nowego kompa :P. Trzej panowie plusiki dla was, moze cos wykombinuje :P

PS. NooProblem sorka, ze dalem ci przypadkowo +, mam nadzieje, ze sie nie obrazisz :(

Opublikowano
Counter Ctrike, Minecraft

sprawdz na innych grach, które są bardziej wymagające.. bo minecraft to możesz mieć komputer z przed 10 lat i będzie chodzić xD

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...