Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o przetłumaczenie textu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Mam mały problem bo słabo znam angielski a chciałbym wysłać maila do firmy Joymax. Niżej podam tresć maila którego prosiłbym o przetłumaczenie. Prosze tylko nie tłumaczyć mi tutaj tego "google tłumaczem". Tekst ma być poprawnie przetłumaczony tak aby bez problemu można było go odczytać. Za robote dam oczywiście 5*. Jeśli ktoś zna maila Joymaxu może również podać.

Witam.

Prosiłbym waszą firme o zmianę nicku mojej postaci w grze, ponieważ była ona zrobiona tylko po to aby sprawdzić jak sie gra warriorem.

Postać byla robiona na chwile więc nick wymyslilem byle jaki. Postać po pewnym czasie spodobała mi sie i wbijem jej już porządny lvl,

zakupiłem na niej silki i zdobyłem wiele wartościowych itemów. Mieszkam w Polsce a mój nick

[tu wstawie swój nick], w moim kraju i kulturze obraża innych użytkowników przez co mam wiele problemów.

Jeśli możecie to proszę was o zmiane nicku na [tu dam nick] dlatego że nie chce robić nowej postaci bo jak już wymieniłem wyżej,

zdobyłem nią wartościowe przedmioty.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego problemu.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Dear Admin

I am writing to you with question. I need to change my warriors nick. I made this character because I wanted to check how to play with this class. I have written any letters in nick, but some days later I made high lvl on this character, I collect lots of good items and I bought silk on my account. I am from Poland and my nick is "", in my country and culture, this nick make angry other players, so I have lots of problems caused bad nick. If you can, please change my nick to "", because I dont want make new character.

I hope you can help me

your proud member

twoj nick

@down

czasy masz zle

Opublikowano

Please change your company for my nickname in the form of the game, because it was made just goes to show how the game is played warrior.

The figure was done so for the moment so they invented nickname. The character after a certain time, like I think and its already solid wbijem lvl,

silki bought it and took a lot of valuable itemów. I live in Poland and my nickname

[insert your nickname here] in my country and culture offends other users so I have a lot of problems.

If you can please you to change the nickname to [the dam nick] because he does not want to do a new form because, as already mentioned above,

I gained the valuable items.

Please send me positive consideration of my problem.

chyba dobrze ale nie jestem pewien ;D wrzucilem to na google tlumacz heh ;D

0014591598ps2mu7.th.jpg 288994.jpg

Ludzie! Kochani ! Coście tacy smutni? Przeciez jutro idziecie do pracy :D

Opublikowano

@up

Translatory są zajebiste. Przeczytaliby pierwsze zdanie i wyjebali do kosza...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Witam.

Prosiłbym waszą firme o zmianę nicku mojej postaci w grze, ponieważ była ona zrobiona tylko po to aby sprawdzić jak sie gra warriorem.

Postać byla robiona na chwile więc nick wymyslilem byle jaki. Postać po pewnym czasie spodobała mi sie i wbijem jej już porządny lvl,

zakupiłem na niej silki i zdobyłem wiele wartościowych itemów. Mieszkam w Polsce a mój nick

[tu wstawie swój nick], w moim kraju i kulturze obraża innych użytkowników przez co mam wiele problemów.

Jeśli możecie to proszę was o zmiane nicku na [tu dam nick] dlatego że nie chce robić nowej postaci bo jak już wymieniłem wyżej,

zdobyłem nią wartościowe przedmioty.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego problemu.

To jest ukryta treść, proszę

W 10 minut . xD

Jeśli JoyMax to przeczyta dostaniesz 10 zł, jeśli zmieni ci nick 250zł + honde xD

Opublikowano
Please change your company for my nickname

Człeniu jesteś moim idolem! :D

To było świetne...

@top

a po co ci to, skoro i tak nie zmienią? Jakby była taka możliwość, to w koncie było by: "CHANGE NICKNAME! ONLY HIER! DONT SEND IMEJL TO US! CLICK!"

bez gif.

Admin Cienia
Opublikowano

W swojej wypowiedzi zawarłeś takie słowa jakbyś gadał do kumpla, joymax na pewno na to nie pójdzie. :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM