Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]40Kkk Na Co? / Jaka Klasa? /

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Będe w posiadaniu ponad 40kkk (40 miliardów) jaka klase proponujecie? myślałem nad ninja daggerem ew sura wp ? + szukam (zaufanej) osoby z którą moge grać na tym koncie, jedynie czego oczekuje to żeby ta osoba korzystała z IS a ja zajmuje sie yangami w razie czego :) jbc to pisać na PW, + serwer s6 (buffa mam skille m5 wiec z wbiciem lv nie bedzie wiekszego problemu)

Btw: ostrzegam jakichkolwiek napów: nie kupywałem yang'ów, poprostu zarabiałem na necie nastepnie paypal -> metin2.cc wystarczy ruszyć głową.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

o.O

Z taką ilością kasy to bierz BM'a,archera albo healera

Zalety Healera:

- Bardzo tanie Księgi Umiejętności

- Bardzo dobra postać do pvp

- Możliwość usuwania negatywnych efektów(zatrucia,spowolnienia,)

- Celne skille

Ale też ma wady :

Wady Healera:

- Ciężko się expi

- do pt(party) i gildi chętniej biorą szamanów smoka

2:1 INT:WIT potem zręczność

uniwersalny build :

Przywołanie Błyskawicy -> Leczenie -> Błyskawiczny Rzut -> Zwinność -> Burzowy Szpon -> Zwiększenie Ataku

Tu masz taktyke pvp :

To jest ukryta treść, proszę

Wachlarz do pvp, Leczenia w pt, expienia bez konia. Wsadzamy do niego KD: Powtórki, Śmierci, Penetracji oraz

Wojownika/Sury +3 bądź +4.

Dzwon do expienia na koniu. Wsadzamy KD: Potwora, Śmierci i Penetracji równierz +3 bądź +4.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

ja radze ci sure wp <3 ! :)

dobry exp a nawet rzekł bym wyśmienity :D

po prostu świetna postać

ale polecam również ninje dagger ... ^^ tak jak mówiłeś

Opublikowano

Polecam BMke, heala.

Z taką ilością Yang, bez problemu można wbić wysoki lv oraz dobre eq.

Z IS, i wybonowanym eq można stworzyć bardzo dobrą postać... o ile gra się długo i wie z czym to się "je"

Opublikowano

Nigdy nie wydałem na tą gre ani 1zł.

Dla ciekawskich: yangi mam przez wypełnianie ( nie wazne czego ) nastepnie przez paypal i metin2.cc wystarczy pomyśleć.

Opublikowano

s6drogi sewer ale za te 40kkk to eq kupisz hymm body odrazu odpada w 100% za drogie tam ku ja bym sie zastanowil nad wp/draggerem hymm wp jak bys wzial to 75 by szybko i w dt zarabiac za te yangi kupilbys jakies ebo20dt i helm i moze jakas srebra reszte na jakas zbrojke i trute +6sr minimum 30i kd +4 takich duzo jest buty 2k pz naszyjnik to samo tarczaa i tu lwia moze +9 z jakimis bonakami jak by miala 20dt to pieczecie solo latwo by bylo ogarnac tylko ten ktos dobrze zeby w is zainwestowal troche w zwoje egzo zeby jak najszybciej ostrze na g1 podciagnac

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nigdy nie wydałem na tą gre ani 1zł.

Dla ciekawskich: yangi mam przez wypełnianie ( nie wazne czego ) nastepnie przez paypal i metin2.cc wystarczy pomyśleć.

No to piknie :)

Zrób szamana smoka, oto zalety

- W miarę tanie ku;

- Jak Ci się nie bedzie chciało expić to zawsze wskoczysz komuś do pt jako buff;

- W Pvp też sie nie kaleczy;

- Bardzo przydatna postać. Moim zdaniem najfajniejsza :)

pazdro

Opublikowano

Zastanowie się jednak nad BM (kosa w pvp ;) healer tak samo, lecz ciezej sie expi.

Przypominam, ze nadal szukam partnera do gry - pw.

Opublikowano

Jednakże ja polece ci cos zupełnie odmiennego - mentala!

Na wyższych lvl-ach na bojowcu z dobrym buffem expi sie szybko ale co najważniejsze jest przyjemność z gry nim! Co z tego że bedzie mial archera kiedy zobaczy metka i go nie ubije... Mental jest wspaniałą wg mnie klasą do gry daje przyjemność z gry na mniejszych lvl-ach bardzo łatwo sie expi za to na większych z dobrą bronią skile nawet na m1 sa porostu zajebiste. W pvp sobie radzi w expie tez na poli można nim ubić kilka bosow wg mnie mental jest najlepszą klasą do gry.

Opublikowano

Ja poleciłbym ci daggera ,bo jest bdb w pvp i do expa tez. Body odpada bo jak gralem rok temu temu na s6 to SB HS byl po 1kk to teraz wyobrażam sobie cene...

Opublikowano

Jak chcesz wbić 70 +, to dagger/bm

Jak max 65 i chcesz na tym lvl'u wymiatać, to bierz archera

Do 75 mało kto inwestuje w abs na strzałki, poza tym mało jest archerów

Jak na 65 będziesz mieć 3xP i dobre eq, to nikt nie podskoczy.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Z taką ilością kasy pozostaje sie tylko bawić , pograj daggerem skile szybko wbijesz , eq/absy zakupisz i jazda.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...