Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie ( kolega mówił, że można tak zrobić),gram na serwie na którym stormy sa od 106 lvl i ponoć da sie zrobić przez uce żebay zmienić i żeby były np od 65.Jest to możliwe ?Prosiłbym o dokładny tutorial.Pytanie do ludzi którzy coś takiego robili albo umieją.

P.S

Można wiedzieć jakiego działającego uce używacie ?

Opublikowano

Prawdopodobnie jest to nie możliwe by zmienić lvl skila. Nigdy sie z tym nie spotkałem. bo ani razu nie widziałem by np 50+/60- sztormy robił na zadnym privie.

Opublikowano

Jeśli serwer robiła jakaś oferma to kombinowała na kliencie, a na serwer przyjmuje dalej od 65 lvla. Jeśli średnia oferma to weźmiesz na 65 lvlu, ale dostaniesz bana w niedługim czasie bo np. sprawdzają skile razem z jobem. Jeśli gość choć troszkę kumaty to zmiana lvlu na kliencie nie przyniesie efektu.

Opublikowano

No dobra załużmy,że robiła oferma (zaryzykuje bana, bo i tak głównie nie gram na tym serwie,tylko na inny) to mógłbyś powiedzieć jak ewentualnie dało by się to zrobic ?

Opublikowano

Nie da się zmienić lvl sztormów skilli, Ewentualnie musisz mieć pliki severa !! to co ma admin/moderator to co ty masz to 1/10 tego co ma admin.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś tak robiłem że podnosiłem "wirtualnie" swój lvl co pozwala na wzięcie skilli. Skillmaster widzi np ten twój 106 lvl ale ty masz dalej 70. na Elite forum pisało jak to teraz sie robi

Opublikowano

NIestety nie działa,dobra mam wirtualnie ten 106 lvl,ale (mam też ten + przy skillu) i tak nie mogę dodać skilla (wciskam na niego i nic się nie dzieje).Są może jakieś inne pomysły,albo modator podaj mi link do tego posta na elite.