Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co zrobic by uruchomić więcej botów cl jak ja uruchomie 12 to mi komp szwankuje a kolega 16 i chodzi mu wszystko ok. Kolega ma sporo gorszy komputer od mojego ma jedenrdzen 3000 a ja dwa po 3000 prosze o pomoc

Opublikowano

Witam co zrobic by uruchomić więcej botów cl jak ja uruchomie 12 to mi komp szwankuje a kolega 16 i chodzi mu wszystko ok. Kolega ma sporo gorszy komputer od mojego ma jedenrdzen 3000 a ja dwa po 3000 prosze o pomoc

ale możliwe że ma lepszą kartę graficzną , jest także wiele innych elementów które mogą różnić wasze komputery to nie zależy jedynie od procesora

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie zależy od procesora ale także nie zależy od karty graficznej, ibot pochłania najwięcej ramu, ew. może być to wina złej konfiguracji kompa.

Opublikowano

Jakie systemy operacyjne masz ty, a jaki kolega? Bo nie wiem, czy to przypadkiem nie jest wina xp'ka

wiz_taxer.png
Opublikowano

Jest kilka opcji co Ci to psuje:

1. Masz ustawioną złą koligację na procku. (uruchamiasz menedżera urz. -> sroclient.exe ->p.click> Ustawi koligację na 1 proc)

2. Masz źle włożone RAM-y co system może odczytać i dostosować procesor do słabszej grafiki.

3. Masz "lipnego" antywira. Jeśli Avast! to zamula kompa jako cholera.

4. Jest możliwość, że masz kartę graf. która nie wyrabia z 4GB RAM-u, albo jest źle konfigurowana.

5. Jest opcja stosowania GameBooster, który wyłącza wszystkie niepotrzebne procesy dla gry.

"Umiesz liczyć, licz na siebie."

Jestem tylko człowiekiem, też popełniam błędy.