Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Świata 15.03.2011 ! Japonia!

DawajPlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstrząs Ziemi , Tsunami, Bomby radioaktywne jutro to ma wszystko pierdolnąć? Zbudowałem rakietę wraz z moim bratem i są 3 wolne miejsca jest jeszcze 1 wolne miejsce sposród kilka miliardów ludzi wylosujemy jedną osobę ,która znami poleci na nową planęte Orionus? Kto pierwszy napisze post leci znami

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Miał być 3 dni temu ;>

Nie no jeśli jutro ma być to też spoko. Będę mógł się chwalić że przeżyłem 2 końce świata, jeśli wcześniej też były, to pewnie z 3 jak nie więcej haha.

Nie ma to jak godmode ;>

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Dziś musimy już wyruszyć w podróż gdzie się spotykamy? dodam ,że iż na tej planecie jest wiecznośc rozkoszy... jest tam wszystko co nam jest potrzeba a ,gdy świat pierdolnie bedziemy sie rozmanazać i nowy swiat powstanie

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

up@

Głupi jestes? Jesli bedziesz się trzymał czubka rakiety to gdy opuscimy atmosfere rozpierdoli cie ze środka !

Jest jeszcze ostanie meijsce dziś brat zrobił i potrzebujemy zdrowej laski z ,którą bedziemy mieli potomstwo

Opublikowano

Przerób swój kosmiczny fotel na którym zasiadasz przed kompem i zrób jeszcze jedną miejscówkę dla mnie. Ja też chce! A będzie na tej planecie internet?

Opublikowano

Wczoraj wieczorem się modliłem a rano jak się obudziłem miałem na ręcach 2 stygmaty.Rozmawiał zemną prorok i powiedział mi to wszystko kazał mi zbudować rakietę wieć z moim bratem zbudowaliśmy z elektromagnetycznych cząsteczek mikroskopijnych i kazał nam polecieć na nową planęte gdzie tętni tam życiem Orionus i kazał nam wziąsć jedną dziewicę ,abyśmy się rozmanazli

Opublikowano

Napisałem musimy wziąśc jedną lub 2 dziewice

• Dodaj nową pozycję...