Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fraps, Przecinanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki mały, może i duży problem z frapsem. Otóż gdy nagrywam LP 10-15 minutowe, to czasami po kilku minutach łapie taka mili sekundowa ścinka i nagrywa dalej ale gdy już zakończę nagrywanie, okazyje się że to co nagrywałem cały czas, jest podzielone np. na 2/3 części. Czasami dzieli na 2 czasami na kilka części. Może to nie duży problem ale dla mnie jest to problem ponieważ jak sklejam w camtasia studio, to im więcej klipów sklejonych to więcej waży cały film. Dla przykładu film gdzie ucięło mi 2 razy i trwa ponad 11 minut waży 140mb a klip gdzie ucięło mi 4 czy 5 i trwający 10 minut waży ponad 400mb. Jakieś propozycje żeby tak nie przerywał fraps? ;/

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

ustaw sobie właściwie parametry nagrywania ( zwiększ czas albo rozmiar pliku zapisywanego) , widać ograniczasz czasowo albo wielkością plików. jak osiągnie zadaną wartość to tworzy nowy plik dalej nagrywając

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@UP nie mam ograniczonego. Przecina mi w różnych momentach.. Czasami po minucie, czasami po 5 ehh

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.