Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chce Odzyskać Konto Nie Grałem Kilka Miesięcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak czy jest jakaś wyszukiwarka nicków mój nick był Majkel coś tam nie pamiętam czy Majkel1_PL czy coś.

Więc da się ranga tam była jako taka ale szkoda mi combosów 100-150 coś fire team każdym modzie.

CZY JAK ZAINSTALUJE CA to będzie tam mój nick jak dawniej miałem zaznaczone forgot ID????????

Tak hacków używałem ale nie byłem raportowany i używałem programów do czyszczenia tego czegoś co robi screeny naszej gry i wysyła adminom co jakiś czas.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

po co sie glupio pytasz jak zaczniesz grac dostaniesz bana i tak i tak za takie combo ..... <_<

jebn jesteś za combo nie ma banów zajrzyj na yt jakie combo bez hacków walą dziecko kochane.

Dzięki widzę ,że istnieje tylko muszę ID znaleźć chodzi o numerki? chyba wiem gdzie znajdę...

r8a4g8.jpg

Opublikowano

jebn jesteś za combo nie ma banów zajrzyj na yt jakie combo bez hacków walą dziecko kochane.

Dzięki widzę ,że istnieje tylko muszę ID znaleźć chodzi o numerki? chyba wiem gdzie znajdę...

akurat moze ty sie opanuj bo bany za comba leca

wystarczy ze bedziesz czekal w roomie i ktos zrobi ss twoich statystyk leci raport i banik

maxymalne combo to chyba 80 z tego co pamietam ale to da sie zrobic tylko jak ms speca i wszystkie zajebiaszcze itemki : flamethower, minigun itp

a co do niezapamietania passow to nic ci nie pomoze jak ich nie pamietasz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Po co odzyskiwac konto, za które i tak dostaniesz bana?

Nikt Cie nie musiał raportowac, mogły pójsc game-logi, a to,że używałeś jakiś programów do czyszczenia (CCleaner itp) nie kasuje logów.

Opublikowano

Raczej po koncie szkoda , ale hmmm...

Podałeś prawdziwe dane na Nexonie bo jak tak to możesz odzyskać hasło , albo je zmienić ( o ile nie masz bana ).

Opublikowano

co za dzieciak chce konto na ktorych haxy mial i comba po 150 pozdro GM zombaczy ze na Desercie masz combo wiecej niz 50 i odrazu ban kolego. Kumpel mial haxa i GM Hammer wbil powiedzial w roomie Desert - 80 Combo hahaha BAN i tyle.

Pozdrawiam

-Ushio.png
Opublikowano

co za dzieciak chce konto na ktorych haxy mial i comba po 150 pozdro GM zombaczy ze na Desercie masz combo wiecej niz 50 i odrazu ban kolego. Kumpel mial haxa i GM Hammer wbil powiedzial w roomie Desert - 80 Combo hahaha BAN i tyle.

Pozdrawiam

Spokojnie. Może ma sentyment do tego konta :).

Wbiłem teraz sam z ciekawości na moje pierwsze acc - kd/r 0.47 (ahh, na moim starym PC od Sharpa, 512 MB <3) a tu okazuje się,że konta nie ma ! Przedawnione! Fakt,że ranga sfc to nic, ale miałem do tej postaci sentyment.

Reasumując: Konto przedawnione, albo ban.

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...