Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób dla tych co nie mogą wejśc na G1.

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem kiedyś problem żeby sie zalogowac na G1. Nie pomagało czekanie i wpisywanie maila. Więc torche pokombinowalem i znalazłem sposób ktory na 100% pozwoli sie zalogowac każdemu na swoje konto G1. Sposób jest banalnie prosty.

A więc wchodzimy na http://www.gamersfirst.com/ i klikamy na "Earn G1 Credits" znajdujący sie pod miejscem gdzie wpisujemy nasze haslo i User ID.

http://img23.imageshack.us/my.php?image=klik.jpg następnie logujemy sie używając naszego USER ID i password i jesteśmy na koncie G1 gdzie mozemy przejśc doi zakladki GAMER POROFILE i wykonac operacje na naszym koncie. POZDRAWIAM:))

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Mi pisze Login Error. Please try again

Połowa idiotów czyta post z ręką na myszce.Nie zdejmuj już za późno.

1 postów [x]

100 postów [x]

200 postów [ ]

300 postów [ ]

400 postów [ ]

500 postów [ ]

Pomoglem daj 5*

32191.png

32151.gif

31920.gif

Opublikowano

@ Engardo

Ten sposób nie zaczerpałem z żadnego forum gdyz samodzielnie doszedłem do tego jak wejśc na G1 po wielu nieudanych próbach z wpisywaniem maila itp. Więc ten sposób jest autorstwa mojego i nie jest zlechowany. U mnie wpisywanie passow normalnie nie dziala także wpisywanie maila nie dziala a tym sposobem wchodze na G1 od razu. Pozdrawiam i mam nadzieje ze pomogłem:)

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...