Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Speedtreert.Dll, Pomocy !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam następujący problem. Dzisiaj gdy przyjechałem od babci, postanowilem posmarować procesor pastą termoprzewodzącą, wszystko git, posmarowalem, zalozylem radiator

Ok Odpalam kompa a tu jakis bląd z prockiem, wylaczylem kompa, poprawilem radiator, włączam to samo, lecz gdy zrestartowalem kompa wszystko było dobrze, komp sie wlaczyl normalnie, lecz zadna gra mi nie chce chodzić, Cs przy wchodzeniu na serwer się wyłącza całkiem, Ale co jak co METIN, moja najbardziej zachwalana gra nie chcę chodzić, mam taki problem :

problemge.jpg

Chodzi o to że ten DLL nie chce mi chodzić, ściągałem go z neta z 20 razy, z rożnych źródeł, za każdym razem to samo, Wczoraj zrobiłem nawet Przeinstalowawszy Systemy, ale dalej to samo.

Jezeli ktos nie ma czasu rozpisywać się na forum, proszę o kontakt gg : 33580231

Edytowane przez MrPiotrek122
dodalem obrazek w img
Opublikowano

Witam, mam następujący problem. Dzisiaj gdy przyjechałem od babci, postanowilem posmarować procesor pastą termoprzewodzącą, wszystko git, posmarowalem, zalozylem radiator

Ok Odpalam kompa a tu jakis bląd z prockiem, wylaczylem kompa, poprawilem radiator, włączam to samo, lecz gdy zrestartowalem kompa wszystko było dobrze, komp sie wlaczyl normalnie, lecz zadna gra mi nie chce chodzić, Cs przy wchodzeniu na serwer się wyłącza całkiem, Ale co jak co METIN, moja najbardziej zachwalana gra nie chcę chodzić, mam taki problem :

problemge.jpg

Chodzi o to że ten DLL nie chce mi chodzić, ściągałem go z neta z 20 razy, z rożnych źródeł, za każdym razem to samo, Wczoraj zrobiłem nawet Przeinstalowawszy Systemy, ale dalej to samo.

Jezeli ktos nie ma czasu rozpisywać się na forum, proszę o kontakt gg : 33580231

Proszę o pomocc./

Opublikowano
o.O Przy smarowaniu procka pastą trzeba bardzo uważać, miałem podobnie ale z kartą graficzną. Spróbuj zdjąć obudowę, trochę go przeczyścić i wszystkie kable "przedmuchać" i jeszcze raz podłączyć. Może będzie Ci działać, może nie.

Hmmmmm.. Gram w Mein2 PL, mam wysoką wiedzę na jego temat i 87 lvl, bodyimages%3Fq%3Dzuy%2Bczuowiek%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26gbv%3D2%26biw%3D1024%26bih%3D578%26tbs%3Disch:10%2C806&itbs=1&iact=hc&vpx=281&vpy=264&dur=810&hovh=120&hovw=320&tx=162&ty=79&oei=d_JOTejrH4qLhQe9sOGmDg&esq=6&page=3&ndsp=15&ved=1t:429,r:1,s:30&biw=1024&bih=578

• 8 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...