Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Metin2Client + Packer/Unpacker Z Unikalnym Lzo Key

Zonni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, znalazłem na komputerze starego packera - niezapakowanego z 1 Stycznia '10

W załączniku macie plik (LZO Orginal.rar)

Masz tam 2 pliki - metin2client.exe i m3.exe

Otwórz przez Hex Editor - polecam - Hex Workshop .

Kliknij CTRF+F i znajdź ten hex:

B99EB0026F69810563989B2879181A00

....oi..c..(y... - oryginalny LZO KEY (in Text String)

I zmień go na swój

Jeśli chcesz najnowszego unpackera od tim66613, musisz rozpakować jego program, ja osobiście reverse engineeringu nie znam więc się tego nie podejmę ;)

Modyfikacja może być używana wyłącznie w celach edukacyjnych.

Podoba ci się Poradnik? Daj +

Oryginalny temat - e*pvp - oczywiście mój ;)

http://www.elitepvpers.de/forum/metin2-pserver-guides-strategies/1067600-how2-metin2client-packer-unpacker-unique-lzo-key.html

LZO Orginal.rar

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

Opublikowano

Ta akurat pff ; ]

Zapodaj swojego klienta, 5min i podam ci twoje LZO.

Żeby odpakować klienta z 2011 (spakowanego najnowszym packerem) samo LZO i ten packer z tego tematu nie wystarczą - mówie tu o szwabskich klientach które mają najnowsze packery od tim'a z epvp

Daj Minusa!

Opublikowano

Dominik2012

Już to widzę , wystarczy wyciągnąć klucz w Twojego exeka i za jego pomocą wypakować archiwa.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

@up WoJjtek ty to wiesz ale wiesz polowa neo ktora umie robic tylko kopiuj wklej nie domysla sie tego..

Opublikowano

@up WoJjtek ty to wiesz ale wiesz polowa neo ktora umie robic tylko kopiuj wklej nie domysla sie tego..

A czy Ty w ogóle ogarniasz..? Po co "polowa neo" miała by wypakowywać klienta, który im się nigdy nie przyda..?

Takie rzeczy to robią osoby, które mają pojęcie... Pomyśl troszkę zanim coś napiszesz. :rolleyes:

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

oh nie face_1282902106_by_Tabok_thumb.png

@edit

jaja se wojtek robie i tak sie z tym nie bawie chciałem se dla jaj po puszczać minki z komixxów i zobaczyć czyjąś reakcje

Opublikowano

@ marcin9994PL

Wojtek ma już nowszego lz-a ;) Wiec watpie zebys go rozpakowal.. . Ale zawsze jakieś zabezpieczenie to jest ^^

Opublikowano

spox i tak nie bawie sie w te privy bo to troche czasu zabiera może kiedyś pogram na nevrascie ale może ps TopSecretMan po tobie widać że masz około 12 lat więć gówniarzu odpierdol się odemnie myślisz że jak piszesz pośrodku to jesteś jakiś kozak?? w tej chwili zachowujesz się jak no life pisząc po środku takie jest moje zdanie i pewnie większości mpc tylko nie chcą warna zaliczyć a po za tym każdy debil wie że klienta NevrasTa nikt nie rozwali chyba że naprawdę ktoś bardzo dobry taka jest moja wypowiedź mam w dupie czy dostane warna czy nie szczerze mnie to wali jest coś takiego jak wolność słowa ps możecie mnie minusować i tak prawie na mpc nie właże

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszystko da się rozpakować, szczególnie amatorski syf z mpc :)

Czemu tylko z MPC?

z e*pvp też... Wystarczy 'troszeczkę' pogrzebać tu i tam w środku, użyć OllyDBG, Hex-Editor i do dzieła...

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...