Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Poddział Warrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałbym się podzielić moim pomysłem by do działu warrock poddziału hacki boty bugi mody dodano poddział modyfikacje

wiem że jest mało modów do tej gry na forum ale giną one między hackami więc jakby powstał taki poddział mógł bym pomóc go rozwinąć

pozdrawiam jasny9612

Opublikowano
mógł bym pomóc go rozwinąć
Czyli chciałbyś kid`a tak?

A do poddziału to nie ma mnie tam dużo ale jak dużo modów tych nie jest to trochę nie potrzebny by był jakby było więcej to oczywiście.

Neutral ;)

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano (edytowane)

wcale nie chce kid'a po prostu zacznę robić chyba swoje mody :)

@ co do tej ilości modów to nie jest ich tak mało po prostu giną między hackami i zaraz są na drugiej stronie i nikt ich nie widzi

Edytowane przez jasny9612
Opublikowano

Moim zdaniem to zbędne. @up ma rację. Zrobić spis, który będzie aktualizowany. I w ogóle to za dużo rzeczy jest podpiętych w dziale "Warrock". Powinni kilka po odpinać :D

wilk.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie subforum nie jest potrzebne. A tak pozatym to mogłeś po prostu napisać do mnie lub jakiegoś innego moda WR z tym pytaniem.

Modów nie jest aż tak dużo. No i w dziale WR jest zbiór wszystkich przydatnych tematów i znajdują się tam między innymi mody.

Właśnie się powoli zabieram za ogarnięcie go i zaktualizowanie i nie tylko jego : )

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...