Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Jml - Pierdolnij W Publike Ft.Maja Oficjalny Klip 2011 Sprawdzi To !

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Oto mój pierwszy klip w życiu jaki sklejałem i się bawiłem z czasem doświadczenie będę miał lepsze i sprzęt wiec nie bądźcie zbyt surowi ...

1300052877-U302313.jpg

Kawałek Nagrany przez Młodego z JML oraz Maje Kawałek Pierdolnij w publikę Promujący Album ''BYWA'' Oraz ''Uliczna Nowina''

Na Kawałku Mlody , Maja , Gruby , Bulldog , Maly , Adrian , Toudi , Seba , Gruber Wielkie pozdrowiania dla nas

i Elo dla Frajerów ... Kawałek sklejany i edytowany w JML Grafitologia Studio. Pozdrowienia dla prawdziwych !

Opublikowano

Kawałek dobry zwłaszcza ten drugi gościu dobrze nawija...

Ja ogólnie ostatnio zadziej słucham rapu ten mi się podoba oczywiście nie jesteście tak zajebiści jak np. słoń :P

Ale kawałek dobry choć to video mi się nie podoba nie ma tego "penera" w sobie xD

Tyle, pozdro Wrrr <3

76561198090890807.png

Opublikowano

kawałek super 3 raz słucham , fajne efekty , dzwięk ,tekst również , lecz postarajcie się o lepsze rymy ,

super +

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Moim zdaniem muzyka powinna być bardziej w tle... tzn. muzyka jest głośniejsza od głosu...

Tak poza tym to ok ;p

cvsk.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ten drugi koleś (chyba Maja) o niebo lepiej nawinął. Teledysk podwórkowy, nic szczególnego, ale widać, że się chłopaki starają i nie siedzą przed metinem.

951841430649214321545.png

Day after day.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...