Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows Seven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam problem , moze ktos cos takiego juz mial i moze zdola mi pomoc.

Otoz dzisiaj [30 minut temu] siedzac na kompie winda strzelila bledem , cos ze niektore funkcje przestaly dzialac o.O wooo o co biega.

Nagle tapetka czarna i w rogu na dole pisze ze pirat ...

Jak pirat !?

Kupilem netbooka z oryg. wind home premium , uzywam go od grudnia a nagle taki zonk.

Nie wiecie moze co zrobic ?

-

Opublikowano

Taki kit to sobie wciskaj kolegom na podwórku. Jak masz taki problem to zadzwoń pod numer podany na pudełku od windowsa i podaj kod, który tam był, opisz problem i dostaniesz nowy.

RAsfepN.png
Opublikowano

jak masz oryginała na noteboku to pewnie OEM, poczytaj w instrukcji jak się uruchamia funkcje recovery dla twojego modelu , nie dzwon nawet do obsługi technicznej bo bo pomoc w tej wersji się nie należy ( można tylko z wersją BOX )

możesz użyć też aktywacji przez telefon, wygeneruje ci kod i podaj go , na podstawie tego dostaniesz inny z którym ci ruszy windows normalnie.

inaczej pozostaje format i instalowanie od nowa systemu, serial przecież masz. a płytke ściągniesz z netu albo pożyczysz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up.

Taaa fanboy :) Odezwal sie zwolennik linuxa :/

@004

Na ch*j mi aktywator do oryginalnego systemu ?

btw. Juz sobie z tym poradzilem.

@Osama

Nie trzeba sie odrazu spinac , po co mam to mowic na podworku ? Zanim cos napiszesz to pomysl ... Jak to robem napisal do tej wersji ktora posiadam nie otrzymam pomocy.

Mozna zamknac

-

Pomocnik
Opublikowano

kupozaur zwolenniku linuxa miałeś może do czynienia z backtrackiem i włamywaniem się do sieci bezprzewodowych?

Opublikowano

@up-y

Niedługo zamieszcze kilka takich filmików :) Szukam tylko kogoś kto uwieczni moje wyczyny na video.

Oczywiście włamie się do mojej sieci bezprzewodowej :) żeby nie było że tutaj ktoś prawo chce łamać

f.png

Opublikowano

windowsa sie nie rejestruje tylko uaktywnia serial

co do włamów to nie problem, oprogramowanie jest tylko ściągnąć i odpowiednio użyć. jest troche z tym roboty ale tak po 2-3 h złamie się w miare proste hasło ( WPA nie ma problemu prawie wcale ) albo inna możliwość podepnie do sieci na podstawie mac karty ( sieci bez zabezpieczeń tylko na podstawie MAC karty sieciowej )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

up wiesz wogole o czym piszesz??

WPA nie ma problemu prawie wcale

wiesz jak sie lamie WPA ?? trzeba uzyc slownika lub bruteforce rainbow tables i zajmuje to tyle czasu ze jest nieoplacalne

Tobie chodzilo raczej o WEP , z tym moze nie byc problemow przy odpowiedniej wiedzy ale nie z WPA

WPA to wbrew pozorom bardzo dobre zabezpieczenie

Opublikowano

holywar, WPA a WPA2 to co innego i dopiero z drugim są problemy, ja pisze tylko o WPA , WEP nawet omijam bo włamanie to kwestia kilku minut . np w ubuntu jest Aircrack i radzi sobie z WEP i WPA-PSK bez problemu

przestańcie mu pisać o o aktywatorach czy innych pierdołach, ma LEGALNY system i ma tylko problem z aktywacją który pewnie już rozwiązał jak napisał

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if