Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Material [Wh] Hack

dedi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Material [WH] Hack

10.02.2010

Instrukcja:

1. Wypakuj pliki do 'X:Steam/Steamapps/*nazwakonta*/counter-strike source'
2. Włącz CSS
3. Dołącz do serwera
4. Graj

Funkcje:

Wallhack
Kolorowe modele

Wyjątkowo link do pobrania, ponieważ dużo zajmuje:

http://www.speedyshare.com/files/27369969/materials.zip

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8825b494540f4df383620619cef7b878a59dba323af99ac3a4fa2325d12a9f40-1300041248

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niewykrywalne podobno a dostałem za to bana na STEAM a w takim wypadku trzeba bd wyruszyc do empiku i zakupic jeszcze raz

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

Witam.

Sorki ze odgrzewam topic lekko ale co do postu double UP@ 3 argumenty ze jestes "lowem" lub "hejtem" ktory probuje cos udowodnic pkt 1. to podmiana folderu mateials jak mi sie wydaje wiec to sa tylko modele za to nie ma bana... pkt 2. oczywiscie nawet nie sprzwdziles a proba wmowienia innym ze to jest "detected" jest zalosna pkt 3. nie sprzedadza ci tej gry w empiku bo nie masz prawdopodobnie 16 lat wiec pozegnaj sie z CSS... a tak wgl Low+Hejt=KID... wiec pzdr Kucu...

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

znalazlem w sumie ale kazde usuniecie plikow z tej paczki(bo probowalem najprostrzym sposobem...pousuwac przezroczyste wszystki sciany) powoduje rozowo czarna szachownice na all teksturach

a tak nawiasem to dla przedmowcow...nie mozna za to dostac bana na steam!!!!!!

Opublikowano

Wiec jesli nie mozna dostac za to bana, poniewaz to jest podmianka map itp..., a nie czit, to znaczy, ze bedzie mozna na tym grac 4Ever i nigdy sie nie dostanie bana?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wiec jesli nie mozna dostac za to bana, poniewaz to jest podmianka map itp..., a nie czit, to znaczy, ze bedzie mozna na tym grac 4Ever i nigdy sie nie dostanie bana?

ESL wire, Azereus ci to wykryją. Najwyżej ban na ESL.

sygnaturacopy.png
Opublikowano

po pierwsze nie wykryje po 2 na eslowym cfg to nie dziala poniewaz w cfg jest zawarte cos takiego jak sv_pure czy jakos tak ktore wymusza urzywania standardowych tekstur gry....to tak jak by mialo cie zbanowac za podmienianie skinow broni?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

po pierwsze nie wykryje po 2 na eslowym cfg to nie dziala poniewaz w cfg jest zawarte cos takiego jak sv_pure czy jakos tak ktore wymusza urzywania standardowych tekstur gry....to tak jak by mialo cie zbanowac za podmienianie skinow broni?

"To" Cię nie zbanuje tylko osoba ci wlepi banicje. ESL wire, ni azereus nie wykryje? Te programy robią zrzuty bezposrednio z tego co widzi gracz. Więc przepraszam bardzo, jeśli widać WH to jest BAN. Oczywko sv pure temu zaradza.

sygnaturacopy.png
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po 1. Nie ma legalnych CHEATOW do gier mmorpg, i tego typu jak CS.

Po 2, Dzieciaku zajmij się nauką, a nie chackowaniem na serwerach...

95960480783902571221.jpg

• 5 tygodni później...
Opublikowano

jak to nie cheat jak to wh normalne mi tam działa tylko perma po 3 dniach gr y na sourca steam dostałem więc cheat wykrywalny nie polecam

Opublikowano

jak to nie cheat jak to wh normalne mi tam działa tylko perma po 3 dniach gr y na sourca steam dostałem więc cheat wykrywalny nie polecam

To chyba używałeś innych rzeczy także ja to używam od xxxx czasu i nie mam bana....
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Gość marcinex06
Opublikowano

no ja też mam jakieś kratki, a jak gram na mapkach podstawowych to jeszcze takie kreski latają jak bym miał synchronizacje pionową złą, pomóżcie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Material [WH] Hack

10.02.2010

Instrukcja:

1. Wypakuj pliki do 'X:Steam/Steamapps/*nazwakonta*/counter-strike source'
2. Włącz CSS
3. Dołącz do serwera
4. Graj

Funkcje:

Wallhack
Kolorowe modele

Wyjątkowo link do pobrania, ponieważ dużo zajmuje:

http://www.speedyshare.com/files/27369969/materials.zip

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8825b494540f4df383620619cef7b878a59dba323af99ac3a4fa2325d12a9f40-1300041248

ten czit dalej dziala/?

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...