Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Room

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam rzadko kiedy tu bywam właściwie to tylko wtedy kiedy nie wiem czegoś:) oto kolejny problem a właściwie to zapytanie jak można kogoś zaprosić do wcześniej stworzonego własnego room'a tzn.

jestem na BG tworze swój pokój wybieram plansze w moim przypadku ENGRENE i teraz nikt nie wchodzi... przez jakiś czas... i chce kogoś kto jest na tym BG wolny zaprosić:) wytłumaczcie mi jak o.O:) bo osobiście kilka krotnie byłem zapraszany do room'a :) :rolleyes:

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

Postaram ci się krótko i dobrze wyjaśnić . Otóż tak :

Gdy stworzysz room a nie włączysz jeszcze gry to prawie na samej górze pisze ci Invite.Jak klikniesz w Invite to pokaże ci się miejsce na wpisanie nicku osoby , którą chcesz zaprosić .

Jednak jest inaczej gdy wlączysz już gre . Gdy włączysz już gre a jesteśsam na mapie to żeby kogoś zaprosić jest tylko jedna opcja . Musisz włączyć czat i tam na samym początku dać ten znak " i dalej wpisać nick garcza , np . "InfoMode .

I powinno być git .

Opublikowano

Gdy stworzysz room a nie włączysz jeszcze gry to prawie na samej górze pisze ci Invite.Jak klikniesz w Invite to pokaże ci się miejsce na wpisanie nicku osoby , którą chcesz zaprosić .

I nie wpisujesz nicku tylko wysyłasz "puste invity" wtedy losowo zaprasza osoby ;)

Opublikowano

żeby weszło więcej osób daj ping na green :)

green? nie wlasnie ze nie wez ping na ALL bo wtedy wiecej osób wejdzie.

Old and retired gamer WarRock.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...