Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka Gra Na Xboxa 360?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc chciałbym kupić grę fps na xboxa 360 . Myślę o Battlefield Bad Company 2 lecz boję się , bardzo częstego błędu a mianowicie failed connect gdyż chcę grać multiplayer. Sugerujcie swoje propozycje i wypowiadajcie

się na temat Battlefield Bad Company 2 może się nie potrzebnie boję .

Pozdro Palcer.

Opublikowano

Polecam Ci Call Of Duty: Modern Warfare 2 - super multiplayer, a co do Bc2 to na twoim miejscu bym się chwilę wstrzymał i poczekał na Battlefield 3, to będzie przełom w serii BF.

Albo kup sobie Crysis 2, który wyjdzie niebawem, jeśli grałeś w 1 część to wiesz o co chodzi. Ja z chęcią bym go kupił ale aktualnie brak kasy ;(

Opublikowano

Tak jak inni mówią kup Crysis'a 2 grałem w demo na xi'e to była moja pierwsza gra fps bo mam konsole chyba z 3 miechy. W 3 dni nabrałem wprawy i miałem w jednym meczu 17/6 mój rekord :P

P.S.

I tak jak Ziolko pisze na 100% kup sobie BFBC3 milion razy lepszy od Black Ops.

EDIT:

Moim zdaniem MW3 nie pobije BFBC3 oni cod'a robią na starych silnikach graficznych wszystko jest podobne do starszych części.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Mi osobiście ten nowy Battlefield przypomina CoD'a, kup Crysisa 2, od BF'a się powstrzymaj narazie, potem coś pomyślimy.