Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HeHe to sie support wzią do roboty ;D Nie dość, że zbanowali mi kilka charów nie grałem tydzień na pl teraz logam i ban ;d A jaki powód ? Char powiązany z moją inna postacią na której sobie łowiłem. No ale wreszcie coś robią lecz to nie znaczy, że PL to nie dno :D

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Tak to już jest ^^ . . . PL schodzi na psy ... i to w najgorszym tego słowa znaczeniu .. ii nagle ni z gruszki ni z pietruszki team ruszył dupska i się zaczeło tango milonga xdd

Opublikowano

Dostałem bana i taka treść : 4045 - Niedozwolone oprogramowanie - konto powiązane z TUTAJ NAZWA POSTACI na które dostałem bana jakieś 2 tyg temu, napisałem do supportu lecz wątpie czy to coś da ;D

kabuto.png

Opublikowano

Tak można by powiedzieć, że to team wziął się do roboty, lecz prawda jest inna to maszyna banuje ;D

cvsk.jpg

Opublikowano

Są jakieś szanse, że dostane unbana ? Jak im trochę nałżę ;d, że to nie moja postać co jestem niby z nią związany itp ? A jest możliwość, że właściciel tej postaci napisał na mnie ticketa ? Ponieważ kupiłem tą postać, ale to jakiś miesiąc temu i z innej postaci na której dostałem bana to nie wiem jakim cudem powiązali tamtego chara z moim mainem.

kabuto.png

Opublikowano

phi banuja tych co nietrzeba by sie najpierw wzieli za boty w m1/m2 (chodz je lubie zawsze tanie malze) a potem za dropbnych "hakerow"

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nom, ostatnio widziałem z 5 charów i jeden biega za drugim i nic.. A ja dostałem bana, zobaczę co mi odpiszą

kabuto.png

Opublikowano

Jeżeli maszyna założyła niestosownego bana to możesz się ubiegać o ściągnięcie blokady. Szanse są marne. Stawiam 5% na to, że w ogóle coś zdziałasz.

cvsk.jpg

Opublikowano

Jak sie smocze ładuje to można nawet na ogólnym pisać o kupnie yangów i hackach i nikt Cie nie ruszy ;) Kto ładuje im sakiewki ten może wszystko ;)

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

Mi nie zbanowali bo nie używam żadnego oprogramowania ułatwiającego grę ale moi kumple to inna sprawa.Zbanowali im już trzy konta.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Powinni więcej takich akcji robić , żeby przywrócic normalność na PL ;) Jednak pierwszym cele powinny być boty !

Co do twojego przypadku to próbuj.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...