Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strata Itemów !

bartek584

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś około godz. 12.00 wszedłem na serwer 1 raz . Miałem duże szczęście i wykopałem 5 diamentu 64 red stonu 20-30(nie pamiętam) Srebra i 10 złota . Poszedłem do WC i w tym czasie gdy korzystałem z ubikacji był res.. serwera da rady to jakoś odzyskać ??

p.gifo.gifm.gifo.gifg.gifl.gife.gifm.gifempty.gifd.gifa.gifj.gif addoa.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

No tak ale ja nowy i wgl . A to dobry początek z takim eq . A po 2 Team powinien kickac gdy ktos nie wyjdzie a nie res robić !! 1 raz się z takim czymś spotkałem że team nie kicka !

p.gifo.gifm.gifo.gifg.gifl.gife.gifm.gifempty.gifd.gifa.gifj.gif addoa.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

No tak ale ja nowy i wgl . A to dobry początek z takim eq . A po 2 Team powinien kickac gdy ktos nie wyjdzie a nie res robić !! 1 raz się z takim czymś spotkałem że team nie kicka !

No niestety nie wiem czy ich jest za mało czy sobie nie radzą ale ja widzę że jakieś 70% obowiązków spełniają więc jeszcze idealnie nie jest

NJxbd4x.png

Opublikowano

No niestety, takie sytuacje nadal się zdarzają, co prawda jest to bardzo rzadki incydent, lecz nadal bywa, ja polecam Ci nawet jak idziesz do toalety, chować eq w skrzyniach, wtedy masz 100% pewność, że nic nie zniknie.

25qpzwi.png

• Dodaj nową pozycję...