Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długotrwały Problem Z Ca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Postanowiłem w końcu napisać temat na forum ponieważ mam do czynienia z bardzo irytującym błędem, który nęka mnie jeszcze od czasów beta. Przy włączaniu CA, po wpisaniu loginu i hasła gra się minimalizuje i wyskakuje błąd "Cannot execute NMCO server (Error code = 193", lecz ignoruje go i jestem w stanie normalnie grać ponieważ w niczym mi on nie przeszkadza. Głównym problemem jest to, że nie mogę dodawać znajomych i mieć ich w tym komunikatorze CA, ponieważ nawet jeżeli mnie ktoś doda to nie wyskakuje mi to okno aby dodać do przyjaciół. Co więcej, wszystkie osoby w klanie o obojętniej jakiej godzinie są Offline.

Błąd ten raczej nie jest uzależniony od komputera, ponieważ niedawno kupiłem nowy i nadal wyskakuje. Z kontem też wszystko jest ok, dlatego że dzisiaj gdy zalogowałem swoje konto u kolegi doszły mi wszystkie wiadomości które ludzie do mnie wcześniej wysyłali. Wydaje mi się, że problem może tkwić od łącza internetowego, lecz nie wiem w czym dokładnie.

Posiadam neostrade tp 1mb z modemem podłączanym pod gniazdko telefoniczne. Proszę o pomoc! Jeżeli jest jakiś poradnik albo temat w którym jest coś dokładniej opisane proszę o odnośnik. Oczywiście osoby które rozwiążą ten problem zostaną nagrodzone + lub - na życzenie :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Znalazłem podobny problem w necie:

To jest ukryta treść, proszę

Jeden gościu pisze,że miał zainfekowany jakiś plik w folderze CA.

Najlepiej odinstaluj CA i pobierz z oryginalnego źródła (strony nie podam, regulamin globalny zabrania ;<)

Opublikowano

Reinstall nic nie da ponieważ jak już wspominałem niedawno kupiłem nowego kompa, ściągnąłem nową instalke z oficjalnej strony i wszystko od nowa spatchowałem. Komp nowy, haków nie używałem więc nie ma mowy o żadnym virusie.

@Piszę z konta kolegi

matix234

///IP nie mal że takie same ..

Zaraz się upewnimy czy to nie multi ACC

omekpall

02758850976702993171.png

1300408940gf.gif

Opublikowano

Z tego co widzę to jak Unable Server.

To jest neta wina , nie wiem jak naprawić , tutaj się nie przydadzą programy do tego.