Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Black Ops Boty

najao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Porbrałem black ops'a cracked skidrow z mazishare w winrar (4.38gb) gdy rozpakowałem mialem zamiast iso format arc... ale wypakowałem to za pomocą programu freearc

przeszedłem singla i dowiedziałem się, że da się grać w multi z botami więc zrobiłem wszystko co jest na róznych tut'ach i gry wpisuje komendę np. map mp_cracked

wyskakuje error(w grze) "couldn't find the bsp for this map... (nie moge znaleźć bsp dla tej mapy) lub minimalizuje grę i wyskakuje error, którego nie da się przeczytać

Czy może mi ktoś pomóc? bo jak niema alterops to bym sobie z botami pograł.

moze to możliwe ,że jakaś wersja bez map do multiplayera.

PS. Z zombie jest tak samo z tym bsp

@EDIT: ss otwartego .arc http://wgrajfoto.pl/pokaz/img0311/beztytulu2196.jpg przez globe conventer się tak jakby "robi pliki na takie jakie mają być" ale nie wiem czemu potem zone.globe jak sie zmienia na folder zone waży o 2gb mniej

playerxenox.png

Opublikowano

Wiele z tego co ty napisałeś to nie zrozumiałem... Ale widocznie grze brakuje pliku. Masz 2 wyjścia: kupić oryginał (NIE będzie aO) lub ściągnąć od nowa (ew. wypakować/reinstall). Ściągnij jeszcze najnowszego patcha od skidrowa i napisz czy coś dało...

Opublikowano

Wiele z tego co ty napisałeś to nie zrozumiałem... Ale widocznie grze brakuje pliku. Masz 2 wyjścia: kupić oryginał (NIE będzie aO) lub ściągnąć od nowa (ew. wypakować/reinstall). Ściągnij jeszcze najnowszego patcha od skidrowa i napisz czy coś dało...

Mam patch 6, wypakowałem już kilka razy...

playerxenox.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...