Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Lag] Fireteam

BAN   

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bedzie BAN czy NIE?

• TAK
      3
    • NIE
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio grałem na Cabin faver mialem ogromnego laga na czym polegał że żaden Zombi nie mógł mnie zabić :P

Nabiłem chyba ze 300.000 point :D

Za to grozi BAN???

minusy.png

Opublikowano

szanse na bana są małe bo to ich błąd i tylko oni ponoszą za to odpowiedzialność

Omek chyba też dawniej zadawał takie pytanie bo tez miałó taką sytuacje

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jak to lag to bana nie dostaniesz bo w GAME LOGACH nic nie będzie. Jeśli to ktoś nagrał - nawet jeśli to był lag to masz 50% na bana (o ile wrzuci na forum nexona) - im nie będzie się chciało sprawdzać czy cheater czy nie.

PS. Jak nie używasz haxów to się nie bój.

Opublikowano

Jak każdy zauważył że na fajertmenie zombi mają laggi :) zwłaszcza na cabince za to niema bana jest to ot dawna i zato bana niema podziękować nexonowi że popełnia błędy

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Kiedys tak mialem :P Zoombie wgle za mna nie chodzily i nie bily moglem robic co chcialem ale co w tym dziwnego ze innych graczy normalnie dedaly a mnie nie ;]

Pozdrawiam

-Ushio.png
Opublikowano

A wiec nie dostane :D

Ale moim zdaniem mógłbym dostać bana gdyz zauważając tego laga mógłbym wyjść z roooma, a grałem dalej :D

Ale mozna zamknąć temat

minusy.png

Opublikowano

A wiec nie dostane :D

Ale moim zdaniem mógłbym dostać bana gdyz zauważając tego laga mógłbym wyjść z roooma, a grałem dalej :D

Ale mozna zamknąć temat

mogłeś, ale nie musisz, nikt tego nie nakazuje.

ze innych graczy normalnie dedaly a mnie nie ;]

dedać to sobie możesz w tibii, metinie itp. pisze się death albo dead, żadne ded i inne trollowe gówna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...