Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Wersja

EU CZY US  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Combat us czy eu

• Combat Arms American
      9
    • Combat Arms Europe
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W obu wersjach masz to samo tylko że w NA wszystko wychodzi wczesniej np jakies mapy itp

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Podobno w US mniej banują niż w Eu ale nie wiem jak jest...

Też nie wiem jak z Nx'ami by szło...

Ja odpowiedziałem to co wiem...

Niech exsperci się wypowiadają.

Opublikowano

Tańsze nx (noo a z kupowaniem z europy[z polski] nx na Na to już nie wiem czy się da ;p) i co najlepsze eventy są wypasione w kosmos.... tam za nic dostajesz różne itemy, tu rzadko, a jak już to max 1x gp hazard

Opublikowano

bierz eu (bardziej patriotycznie :P) nie wiem jak w america ale tu masz pewnosc ze mozesz kupic nx'y, moze i zadko daja eventy z broniami ale jest juz 10000razy lepiej niz w warrocku bo tam to wogle nic na perma sie nie da, nie wiem czy w us jest jakas blokada ze trzeba miec ip amerykanskie, dla mnie jednymy minusem w eu jest to ze trzeba przestrzegac regulaminu jak przykazan Bozych :P, nie mozesz ani razu napisac fuck, suck czy inne klniecie nawet nie wazne w jakim jezyku bo zawsze znajdzie sie noob ktory zrobi screena i wysle na forum nexona, nie mozesz wlazic w bugi, jak na quarentine jakis zombiak blokuje dostep do campy (czyli chroni cie ze nie ma bata zebys zgina to odrazu wylaz z rooma bo za to tez jest ban, zadnych glitchow, bugerskich camp na quarentine, zadnego campienia ze wystaje ci tylko 1 milimetr glowy bo to jest uwazane za bug, nie wiem jak jest w us ale jesli przestrzegaz wszystkiego co napisalem to wybieraj eu

Opublikowano

Z Combat Arms NA same problemy ... raz się zalogujesz, 10x nie bo będzie wywalać Verify Failed.

Polecam CA EU zero problemów, dużo PL, fajne klany. Każdy większy Event z NA prędzej czy później będzie na EU.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

bierz eu (bardziej patriotycznie :P) nie wiem jak w america ale tu masz pewnosc ze mozesz kupic nx'y, moze i zadko daja eventy z broniami ale jest juz 10000razy lepiej niz w warrocku bo tam to wogle nic na perma sie nie da, nie wiem czy w us jest jakas blokada ze trzeba miec ip amerykanskie, dla mnie jednymy minusem w eu jest to ze trzeba przestrzegac regulaminu jak przykazan Bozych :P, nie mozesz ani razu napisac fuck, suck czy inne klniecie nawet nie wazne w jakim jezyku bo zawsze znajdzie sie noob ktory zrobi screena i wysle na forum nexona, nie mozesz wlazic w bugi, jak na quarentine jakis zombiak blokuje dostep do campy (czyli chroni cie ze nie ma bata zebys zgina to odrazu wylaz z rooma bo za to tez jest ban, zadnych glitchow, bugerskich camp na quarentine, zadnego campienia ze wystaje ci tylko 1 milimetr glowy bo to jest uwazane za bug, nie wiem jak jest w us ale jesli przestrzegaz wszystkiego co napisalem to wybieraj eu

kolejny pseudo nacjonalista ?

w każdej grze za niestosowanie się do regulaminu jest ban...

w każdej grze za utrudnianie "życia" jest ban

każda gra ma ograniczenia wiekowe, więc jeśli np. gra jest od 12 lat to wiadomo że w takiej grze nie będzie przekleństw, dlatego za wyzwiska i inne "brzydkie" słowa jest blokada.

na całym świecie masz jakieś zasady których musisz przestrzegać, bo w życiu nie dostaniesz bana na konto...

ale nie o tym jest ten temat.

@topic.

Amerykanie w FPS'ach to największe lamy, więc jeśli chcesz poczuć się jak "pr0" to graj na US, aby zagrać musisz zmienić IP jakimś programem (polecam AOL)

Opublikowano

Amerykanie w FPS'ach to największe lamy, więc jeśli chcesz poczuć się jak "pr0" to graj na US, aby zagrać musisz zmienić IP jakimś programem (polecam AOL)

I tu się do końca nie zgodzę. Owszem, lamy były, są i będą w każdej wersji gry. Pamiętajmy, że na US są i dobrzy gracze, od których można dostać solidne lanie po tyłku ;) (np. Pr0hibit) . Bardziej polecam EU, gdyż spotkasz więcej swoich ziomków, a zjechanie obywatela Niemiec (to mój prywatny pogląd, więc nie każdy może to odczuwać) sprawia większą radość. Co z tego, że więcej mapek i trybów, jak one i tak się u nas pojawią, tylko później, te kilka dni nikogo nie zbawi B)

Opublikowano

Ja powiem tyle na Us nie kupisz Nx albo i kupisz Cudem ale w ciul drogie.

Jak z playerami nie wiem jak grają , oże tak jak lenart mówił albo ten Up.

Wole Eu bo bliżej i no problemo w 90% , ale czasem się zdaża , a tam ci nikt nie pomoże w razie problemu.

Lepej tu graj koleś ze wszytkich względów opócz Eventów :(

Żałuje że ich tu nie ma :(