Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż nie mogę się doszukać tematu, który zawierałby działające hacki na prywatny serwer Cabal X-World.

Poszukuję hacka, który skillowałby na golemie ( coś jak tasker ) najlepiej używająć Combo.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego, możesz mieć tylko samego haka i sam nim sterować. Napisz co dokładnie potrzebujesz cool tima? itp?

Kappa.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego, możesz mieć tylko samego haka i sam nim sterować. Napisz co dokładnie potrzebujesz cool tima? itp?

Czegoś jak skonfigurowany tasker, żeby naciskał za mnie przyciski 1 2 3 4 5 6 7 używając combo.

Czyli:

Włączam hacka, ustawiam golema, a on włącza combo i gdy dojdzie do kresek używa skilla. I tak np. do combo 10-11 a potem fail i znów włącza combo i dalej naciska.

Opublikowano

Wiesz nie słyszałem o takim czymś, ale jest bot zwany Cabal Rider + On kosztuje masz tutka na forum.

To jest ukryta treść, proszę

Szukam raczej czegoś darmowego na x-worlda.

Może ktoś umie napisać ?

Ma tylko klikać na klawiaturze przyciski od 1 - 7 i ewentualnie używać combo w odpowiednim momencie.

Opublikowano

Szukam raczej czegoś darmowego na x-worlda.

Może ktoś umie napisać ?

Ma tylko klikać na klawiaturze przyciski od 1 - 7 i ewentualnie używać combo w odpowiednim momencie.

Poszukaj w google programu Qmacro, tam możesz sobie ustawić ekhm "bota", będzie naciskał 123456, za ciebie, ustalisz sobie odpowiedni sleep pomiędzy przyciskami i powinien trafiać w pasek combo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...