Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga Combat Arms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Mam zamiar utworzyć ligę Combat Armsa na stronie http://www.gieroliga.pl.

W owej lidze są następujące gry :

Warcraft III

TrackMania

Starcraft II

HaxBall

Heroes of Newerth

League of Legends

Quake Live.

Według mnie, sukces był by pewny, gdyż esl ledwo co żyje, a przyda się taka liga.

Planuję utworzyć 2 działy :

1vs1 S&D

4vs4 (Klanowe) S&D

Co sądzicie o tym?

Poszukuję osobę chętną do współpracy i pomagania w lidze, napisanie regulaminu itp.

Piszę to na tym forum, gdyż combatarms.pl nie istnieje.

Zakaz hacków w lidze obowiązywałby ofc.

Opublikowano

No pomysł niezły,chętnie bym pomógł ale nie mam czasu;/...A co z anycheatem ?..Czy będzie tak jak na eslu grane przez wire?..Może enzil albo lenart pomogli ?

Opublikowano

@strucel zastanowie sie

@zavetti, co tu do wyjasniania ? wszystko jest.

Liga 1vs1 Snd, gracze wyzywaja siebie na pojedynek. Po zakonczeniu meczu wpisuja wynik.

Liga 1vs1 Snd #2 czyli 2 liga graczy ktora sie nie zakwalifikowala

I pod koniec sezonu nagroda dla osoby która najwięcej meczów wygrała. Tak samo z klanami.

Coś w typie ESL.

Opublikowano

Wg. mnie niezły pomysł tyle że to nie wypali raczej.

Po pierwsze - musiało to by być tutaj bo MPC nie toleruje reklam innych stron.

Po drugie - za dużo tutaj dzieciaków, którzy nie wiedzą co to gra fair. Musieli by być w to zaangażowani Moderatorzy / zaufane osoby i sędziować każdy mecz.

Jestem na NIE.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Szukam osoby chętnej do współpracy, a nie szukam osób do gry.

Reklamą to się sam zajmę. Nie wypalli? Gdyby każdy tak mówił to by żadnej gry ligi nie było.

Opublikowano

Każdy z uczestników musiałby nagrywać rozgrywkę, aby nie dało się haxować.

I tak by to nie wyeliminowano vip hacków, ponieważ je najczęściej nie widać na nagraniach.

Powiedz mi jak się obronisz przed haxami. Wg. mnie liga ESL jest najlepsza i nie ma sensu robić kopii - ty będziesz płacił za nagrody dla najlepszych graczy?

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

0% szans na co kolwiek...

Kolo ok. pomysł niezły ale patrz , kid ci wejdzie z hackiem i co zrobisz ???

Nie zadużo !

Więc odpuść sobie , chyba że coś wymyślisz.

Opublikowano

Nie pierwszy, aczkolwiek trafny, pomysł dotyczący nowej ligi.

Niestety, to nie wypali, zresztą sam powiedziałeś:

"Według mnie, sukces był by pewny, gdyż esl ledwo co żyje, a przyda się taka liga. "

Jeśli combat'owskie laddersy są niezbyt nieaktywne (chociaż 1vs1 nieźle się trzyma z popularnością), to w jaki sposób "niszowa" liga, serwis, mógłby zapewnić popularność...

Pomijając to, że organizacja takiej ligi nie jest prostym zadaniem, to tak jak poprzednicy wspomnieli o cheaterach, jeśli Nexon nie zapewni przed "wami" ochrony (ta, nie realne, ale w sumie to oczywiste, że oszukiwanie w ogóle nie powinno być możliwe, ale to inny temat) to byłby potrzebne antycheat zewnętrzny, tak jak w lidze ESL czy WOGL, apropo zapraszam do udziału w tej drugiej, przynajmniej nie ma takich problemów jak z wirem.

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

co do gier 1vs1 to mógł byś zrobić tak że 2 sędziów, każdy ma swojego osobnika i go pilnuje.

dla mnie pomysł chujowy, a co do reklam to myślę że można było by się dogadać, bo to nie byłaby strona konkurencyjna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...