Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Crash Z Gry(Hacks)

MrDie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na początku przepraszam, jeżeli takowy temat był, ale w opcji <szukaj> znalazłem jedynie problemy dotyczące innych gier z hackami.

A więc problem jest w tym: Korzystając z Dizelframeworka z włączonym injectorem, w róznych momentach mam crash z gry i komunikat, że wystąpił błąd i czy wysłać bla bla bla...

Korzystam z Windows 7 Ultimate(32-bit) Proszę o jasną(jeżeli takowa jest) pomoc :) Daje oczywiście + lub -

Opublikowano

Ahh, mam AVG, którego można tylko usunąć, a ja nie mam do niego dostępu, jest zablokowany :( I na adminie jest :(

EDIT: Coś się udało, ale zaraz spr co z tego wyjdzie :P

EDIT2: Nic z tego... Dalej wywala, wyłączyłem ochronę rezydenta na chwile i nadal to samo :(

Opublikowano

Hmmm.... Chyba nie w zaporach jednak problem... Ale później spr. czy zacznie działać

W grze, gdy gram, są charakterystyczne najczęściej ty crashe. Gdy włażę do samochodu, czołgu wchodzę na drabinę, wtedy następują te crashe. Raczej mniej jest wywaleń, gdy włączam grę z hackiem, ale zdarzają sie...

Opublikowano

Też to mam i bardzo przydało by się rozwiązanie... Mnie jeszcze crashuje przy otwieraniu spadochronu :mellow:

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l