Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triburile-Speed.Com! [Tribe.Vastspot.Com] Zapraszam

Maxi178PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapraszam was na Serwer 2 w tribe.vastspot.com.. ;) Nazywam się tam Mariusz1114.. Moje plemie to ThePoland Skrót POLAND!!

Piszcie mi na PW, zaproszę was, będzie Top 1 plemie, wszyscy polacy! Rozje**** Niemców.=) Tak jak na Servie 1 mam plemie TOP 1; D Jedziemy kazdego.;] Zapraszam

GG 5162675

97514106250997779748.png
Opublikowano

Na 2 servie było już kilka naście polskich serverów, teraz się wszyscy rozeszli do swoich plemion, wiem bo byłem w każdym z nich. Myślę że nowe plemię już nie wypali, ale jeśli możecie to mogę wam pomóc się rozwinąć bo mam już prawie 4 miliony :)

Opublikowano

Jestem na GG, odblokowałem Cię, ty mnie nie.. Wiem ,że padł pare min temu tez wyłączyli , ale po 5 min włączyli.. Powinno też tak być.

97514106250997779748.png
Opublikowano

mi sie otwieraja jakies okna jak klikam na rozbudowe budynków takze zaprzestaje grac

pozatym jaki byl bug na wojo ? koles puscil na mnie 200k ciezkiej

Jeśli pomogłem Proszę o + =)

lanser.jpg

Opublikowano

ja zapraszam na serw 5 tego priva tutaj mniej innych graczy i dużo polaków 1 na serwie polskie plemie zapraszam nick na serwie krzemas123 ustawienie początkowe południe :D

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

o ile sie nie myle to ten dedyk padl i ten drugi również

Jeśli pomogłem Proszę o + =)

lanser.jpg

Opublikowano

No to dobrze że nic nie jest z moją przeglądarką bo próbuje wbić już na ten jeban*y serwer od 2 tygodni i dup*a. Wybaczcie za wulgi ;) Ale w regulaminie nic nie ma że się zabrania ich używania tylko nadmiernego ;)

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

ja wczoraj grałem normalnie dzisiaj nie mogę;/

Jeśli pomogłem,moje informację się przydały daj +;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...