Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Założyć Stronę Www Na Cba.Pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

w tym Tutrialu przedstawię wam jak założyć/postawić stronę www na hostingu cba.pl .

Wersja pisana :

Zaczynamy od wejścia na stronę :

www.cba.pl

Teraz musimy się zarejestrować :

51151456.png

Klikamy Zarejestruj

55565829.png

Wpisujemy nazwę swojej strony www w moim przypadku to tutdlampcforum.cba.pl i klikamy Dalej

30490928.png

Uzupełniamy pola zaznaczone gwiazdeczkami i klikamy Dalej

11312113.png

Jak widzimy udało nam się założyć poprawnie konto

41860535.png

Teraz musimy potwierdzić naszą rejestracje na adresie e-mail gdy już ją potwierdzimy przyjdzie nam e-mail z powitaniem i wszystkimi danymi

92633757.png

Teraz możemy wejść na swoją stronę , wybieramy panel użytkownika

88858398.png

Teraz logujemy się do panelu

33116546.png

Po czym wchodzimy wy Zarządzaj SQL i dodaj bazę SQL uzupełniamy puste pola i klikamy Dodaj , baza została pomyślnie założona

26209924.png

Gdy założyliśmy pomyślnie Bazę SQL możemy zainstalować oprogramowanie , klikamy oprogramowanie wybieramy które nam pasuje i bierzemy dodaj ale wcześniej weźcie Zobacz opis

46464490.png

Gdy już otworzyliśmy sobie Opis w nowej karcie a w tej wzieliśmy dodaj i robiliśmy wszytko jak po kolej w opisie nasze oprogramowanie powinno zostać poprawnie zainstalowane ja wybrałem MyBB i zobaczcie jak to wygląda

Jak widzicie wszystko działa , Pozdrawiam i liczę na + ....

Wersja do oglądnięcia :

Film się jeszcze przetwarza więc jakość ulegnie poprawię ;]

Liczę na +-iki ....

Prosiłbym o podklejenie ponieważ może się przydać wielu nowym użytkownikom w tym dziale :)

Ps. Jeśli było to sorry ale szukałem i nie znalazłem jeśli coś nie będzie działać proszę nie pisać na PW tylko w tym temacie będę się starał pomóc ;)

A co do strony to nie będzie ona nic zawierała była tylko ona założona w celach TuTriala i pewnie zostanie usunięta lub będę na niej testował tutriale związane z cba....

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...